- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
Érdekes, mert nekem a bestbuy-on feltüntetett árra még a szállításon kívül nem jött rá más, pont annyiba került.
Melegedés van, de nem vészes, főleg a vinyó tud könnyen 45-50 fokig felmelegedni, de hát kérem ahol teljesítmény van, ott ez természetes. Hűtése egyébként nem zajos, több órás játéknál csak akkor veszem észre, ha kilépek a játékból mivel utána még 15-20 másodpercig pörög a venti magasabb fordulatszámon.
-
Balázzs
senior tag
Én még a 6860FX-et 1345usd-ért, de néha adnak 100 dollár kedvezményt. Igazából nem én, hanem egy barátom rendelte, az Ő címére érkezett és én tőle kaptam meg a notit. Regisztrációhoz nem sok minden kell (szokásos dolgok, mail cím stb.) de csak usa-ba szállítanak valamint egyes speciális címekre.
Ha meghibásodik, vissza kell küldened, nem tudom mennyibe kerül ez, de tuti egy oda-vissza utaztatás megvan 100 usd valamint ez plussz idő is így tovább maradhatsz noti nélkül.
Üdv
Balázs
ui.: egy darabig nem leszek, megyek szabira végre
-
Balázzs
senior tag
Szállítás nekem 45usd volt, mert a legjobbat kértem és pontosan hozták is, nagy kartondobozban minden sérülés, gond nélkül. Van egy apróság, amire én sem figyeltem, a tápegység csatija amcsi szabványú, így venni kell egy átalakítót is hozzá, de szerencsére ez nem tétel (1usd).
-
Darth_Revan
veterán
Az attól függ. Ha nem EU-ból rendeled, akkor arra még megy Vám+Áfa is!
Más:
Ha valakinek van lehetősége Newegg-ről vásárolni akkor annak most jó lehetőség, hogy olcsón vegyen 512MB DDR3 dedikált memóriás ATi HD2600 VGA-val szerelt Gateway notit! [link] Nettó ára 140.000 Ft, ami végül vám+áfa+postaköltség (USA->Magyarország) után max 200.000 Ft. Szerintem ez nem nagy összeg egy DDR3-as VGA-val szerelt notiért. Mellesleg a Gateway nem rossz minőségű laptop. (HP, IBM minőséggel nem ér fel, de MSI-nél jobb, ráadásul sokkal olcsóbb is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest