- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Vettem egy F710-es kontrollert, és az lenne a kérdésem, hogy miért van az hogy minden alkalommal ki-be kell dugnom a vevőegységét a PC-mbe? Gondolom ennek úgy kéne mennie, hogy ha nyugalmi állapotában megnyomok egy gombot a kontrolleren akkor megkeresi a vevőjét. Nálam csak elkezd a zöld gombja villogni, de amig nem huzom ki és dugom vissza a kis vevőjét addig nem találja meg.
Win10 pc, Logitech oldalról a gyári driver feltelepitve. -
Kroni1
veterán
válasz Guitar14 #5466 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok, egy PC-hez való jó kontrollert keresek.
" érzékenyek a driftre." - ez mit jelent pontosan?
Én ergonomikusabbnak találom az Xbox féle kontrollereket. Esetleg használtan is szabad venni jó állapotu one kontrollert, elképzelhető h tartósabb lesz mintha vennék egy új X/S-hez valót?
Mégegy kérdés: Ha nekem van bluetooth a gépemben akkor nem kel adapteres kit-et vennem, elég csak maga a kontroller? Vagy a PC-s usb adapterével azért jobb a kapcsolat?
-
Kroni1
veterán
válasz Guitar14 #5466 üzenetére
Ez a driftelés tényleg ilyen megoldhatatlan probléma a gyártóknak!? Eléggé elkeseritő, de most igy rákerestem és visszaolvasva már a korábbi verziókat is szídták rendesen, és ahogy olvasom a PS kontrollerek sem jobbak.
Érdekes amúgy, mert van egy F710-es Logitech-em aminek más bajai ugyan vannak már, de most néztem direkt, és az analógok nekem úgy tűnik teljesen jól működnek több éves nyúzás ellenére is, mindig visszatérnek középre amennyire én látom.. A gamepad-tester oldalon ez jön ki, nem tudom ez mutatja-e már az elhasználódást...
-
Kroni1
veterán
válasz Guitar14 #5475 üzenetére
Kösz a hasznos leirást! Ez elég szomorú, de hát ez van! Az az érdekes, hogy van egy nagyon régi (kb 15 éves?) kábeles Rumblepad 2 és egy szintén leharcolt legalább 5 éves F710 is itthon, aminek vannak hülyeségei (néha ki kell húzni az USB vevőt és visszadugni) de most már hogy tudom mit jelent a kopás és a drift, azt kell mondjam ezen a téren teljesen jól viselkednek!
-
Kroni1
veterán
válasz Guitar14 #5478 üzenetére
Köszi hogy megosztottad ezt a sok tapasztalatot!
Dillemmába is vagyok most, egy Xbox kontrollert szeretnék venni az F710-es mellé, mert tetszik, hogy egérként is működik az asztalon és nemcsak a játékon belül használható (az F710 nem tud ilyet) és az ergonómiája is az Xbox padeknek jön be a legjobban.
Van is nálam most egy One S kontroller, amit kínálnak megvételre, külsőre szép állapotban van, driftet nem tapasztalok, de a windowsban is látszik hogy az analogok nem mennek vissza középre teljesen, a teszter szerint sem, kopott gondolom. A lenti képek alapján ezt meg szabad még venni? És ha igen akkor mennyit érhet így? Úgy is kérdezhetném, hogy 10e Ft-ról indulva mennyit alkudjak belőle hogy reálisan megérje? -
Kroni1
veterán
válasz Guitar14 #5480 üzenetére
Köszi!
Végül PC-s usb adapterrel együtt 13k lett a vége, és azt is szerettem volna venni hozzá. Szerintem ez így korrekt ár volt, és én is jól jártam. Még egy másodikat is fogok majd venni hogy mehessen otthon a splitscreen a gyerekekkel, az F710 meg marad tartalék mert elég viseltes már. Azt nem tudom h meg merjek próbálni egy új Series kontrollert garival, vagy inkább az is One S legyen használtan, de ez legyen a legnagyobb bajom!
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Ha visszaolvasol kicsit épp ki lett tárgyalva a minőség romlása gyári kontrollerek terén..
Én több darab Logitech után ezt a márkát tudom ajánlani neked androidos tévéhez, F710-et használtam én is szintén philips tévén, teljesen jól megy vele. Ha PC-hez kéne akkor inkább XBOX kontrollert mondanék a feljebb olvasható hibái ellenére is, mert PC-n vannak előnyei minden más kontrollerrel szemben, pl. driver nélkül megy, széleskörüen támogatva van, stb.
De ha csak androidos tévéhez kell akkor nincs igazából előnye az F710-el szemben, és úgy tűnik a saját tapasztalataim alapján is, hogy az F710 analóg karjai jobb minőségben lettek összerakva, nem kopnak és pontosabbak maradnak hosszutávu használat után is.
Holnaptol az Auchanokban amugy pont akciósan 15e ft az F710, annál olcsobban sehol se láttam.. -
Kroni1
veterán
Bármelyik xbox kontrollerrel jobban jársz pcn mindenképp szerintem. microsoft termék, windows-on megy automatikusan, játékok felismerik, nem kell hozzá semmit programozni, egérként is megy tehát az asztalon is használható, stb.. Ha van bluetooth 4.0 a gépben akkor a one S padtól felfelé már usb stick sem kell feltéltenül, bt-n is megy gond nélkül.
-
Kroni1
veterán
Szerintem ez nem hátrány hanem előny, de nézőpont kérdése.
Nekem van itthon egy rakatnyi AA akksim amik a fiókban feltöltve pihennek, azokkal tök sokáig elmegy, és ha lemerült játék közben egyből tudom mire cserélni, nem kell hozzá tartalék akksit venni vagy bedugni, hogy feltöltsön, pár másodperc és cseréltem töltöttre.Igaz túl sokat nem játszom de az F710-ben alkáli elemek vannak, amik már sztem több mint egy éve bírják a strapát, bár konkrétan nem tudom, de az enyémnél intenzivabb játéknál is kibirnak szerintem egy-két hónapot..
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz CsabaSteel #5530 üzenetére
Kell hozzá program és akkor pc-n is okés lehet a ps kontroller, de ha nem akarsz szenvedni akkor xbox kontrollert (360, one és series is jó) veszel usb adapterrel és nem kell hozzá sem segédprogram, sem driver telepítés, azt natívan támogatja a windows, és kb minden utóbbi 10 évben kiadott játék is azonnal és jól kezeli.
-
Kroni1
veterán
válasz CsabaSteel #5549 üzenetére
USB Szelektív felfüggesztést kapcsold ki windowsban, talán az segít: link
Amugy nekem is csinálta ezt, h néha ki-be kellett dugni ha pc-n használtam, ettől függetlenül sokkal stabilabb és megbizhatóbb cucc mint a két konzolgyártó termékei..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest