- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI notebookok
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
válasz perge666 #2867 üzenetére
Értem... szóval valószínű, h egy idő után egy csomó játékkal nem lesz kompatibilis a pad... és azt honnan tudom, h egy vezérlő támogatja-e a XInput-ot? Vagy ez csak az Microsoft kontrollerek kiváltsága?
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
GegeWarrior
senior tag
válasz perge666 #2750 üzenetére
Ki kéne írni NE VEGYETEK CSAK MICROSOFT GAMEPADOT
A többi tényleg elég szar, én is mielőtt rátaláltam a Logitech F szériára sokkal próbálkoztam, de kevés sikerrel De az meg már nincs
Ha ez a gamepadom beadja az unalmast biztosan egy Micro gamepadot veszek.
Esetleg Xbox Oneosat Na jó az rohadt drága szóval nemREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
-
Bjørgersson
félisten
-
Daszkalosz19
aktív tag
-
-
addikt
válasz perge666 #2580 üzenetére
nincs jól átkapcsolva az x-input? tedd már át a másik állásba és nézd meg úgy. aztán vissza és úgy? (a vevőt akár rajta is hagyhatod a gépen közben.)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
DeFranco
nagyúr
-
addikt
válasz perge666 #2573 üzenetére
töröld le a driver-t, húzd ki a vevő, indítsd újra, telepítsd fel a logitech profilert, indítsd újra, dugd be a vevőt, miközben a gamepad x-input módban van. így mit ír ki?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
válasz perge666 #2538 üzenetére
frissen tartott win7 64 bit?
azt próbáltad, hogy saját tápos usb hub-on keresztül próbálod? usb 2.0-ba dugod?
azt próbáltad már, hogy eszköz eltávolítása az eszközkezelőből, kihúzod a gépből a vevőt, újraindítod a gépet és újra bedugod a vevőt? (elvileg nem kéne, hogy megoldja, de windows-nál sose lehessen tudni)
nálam így néz ki x-input módban:
és így directinput módban:
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz perge666 #2538 üzenetére
fakk... dugd at masik usb-be
ha nem megy akkor minden gyalu driver, xinput, x360, profiler, aztan davaj elolrol ugy hogy csak az ms drivert rakod fel.
neha be tud akadni de ennyire meg nem lattam hogy bugolt volna... be van allitva hogy a win a hw drivereket neten is keresheti?
-
DeFranco
nagyúr
válasz perge666 #2532 üzenetére
töröld le a drivert, majd tedd vissza
pad xinput módban van?
keress az ms oldalán egy xbox360 gamepad for windows drivert (talán ide is linkeltem már) de ne dzsunka legyen, lehetőleg közvetlenül az MS-től szerezd be
ha minden kötél szakad, akkor minden driver gyalul, persze gamepad és reciever lehúz, majd xinput driver fel, és reciever-pad be
azt nem tudom, hogy az F710-nek van-e külön drivere a reciever miatt, az F310-hez csak a logitech profilert adták, de az xinut módban nem is kell, gyakolatilag plug and play a pad... mostanában csinálnak olyan hülyeséget a winek, hogy nem mindig szedik le a szükséges x360 drivert a padhoz, nem is értem, hogy miért, de kézzel fel lehet tenni
-
Laza...
addikt
válasz perge666 #2528 üzenetére
Ha sárga háromszög van, akkor vagy a driver nem jó (vagy nincs) vagy nem ahhoz az oprendszerhez készült, vagy hardver ütközés... sok minden lehet. A jó annyi benne, hogy látja a rendszer hogy van rajta valami, csak nem tudja használni Esetleg BIOS beállítás...
A sárga felkiáltójelen jobb katt, tulajdonságok, erőforrás fül, ez az első itt ne legyen ütközés. Ha nincs, akkor 99% hogy driver gond
Ha drivert nem találsz, próbálj a hardver eszközkezelőjében levő azonosító szerint rákeresni, pl.:
PCI\VEN_1002&DEV_6779&SUBSYS_047B1043&REV_00
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
kenwood3
addikt
válasz perge666 #2130 üzenetére
Ennek is az a baja , mint a legtöbb régebbi padnak, hogy nem xinputos. Nem tudok mit tanácsolni, csak azt, hogy szerezz xinputot tudó gamepadot. x360, vagy logi f310/510/710 közül bármelyiket választod, csak jól járhatsz, és minden mostani játékkal fogod tudni használni
Mi az az ekezet dragasag??
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Autós topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D Processzor eladó
- Deepcool Gammaxx L240T Red AIO vízhűtés 2x120ventilátoros kivitel + 3db DeepCool gépház ventillátor
- INGYEN POSTA // ÚJ GAMER PC V02// INTEL i5-12400F//16GB RAM //RTX 4060Ti //DLSS3 //1TB SSD//2 ÉV GAR
- iPhone 8 Plus - Rose Gold
- 2TB SAMSUNG 980 PRO M.2 NVMe SSD-k garanciával/számlával, JÓVAL ÁRON ALUL! Max 7000/5100 MB/s!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest