- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnetic
csendes tag
Szevasztok! Vettem egy xbox 360 wired controller-t a PC-m hez és teljesen meg vagyok vele elégedve, egy-két dolgod leszámítva. Az egyik bajom az hogy a bal analoge stick 2 hónapos használat után mintha picit nehezen fogna. Úgy értem, hogy kicsi, finom mozgásokat nehéz vele véghezvinni..olyan mintha picit be lenne ragadva. Valaki tud ajánlani valamit esetleg? MEgérné szétszedni? Vagy találkozott valaki ehhez hasonló problémával? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy nekem középen az X home button, miért nem vilígát teljesen? csak az "egynegyede" világít és ha jól tudom ennek az elem állapotát kéne mutatni csakhát nekem ugye vezetékes van. Esetleg tudja valaki hogy hogyan lehetne bekapcsolni, vagy megcsinálni rendesen, hogy világítson, mert elég zavaró?!
A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Metal topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest