- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Memóriakártya topic
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnetic
csendes tag
Szevasztok! Vettem egy xbox 360 wired controller-t a PC-m hez és teljesen meg vagyok vele elégedve, egy-két dolgod leszámítva. Az egyik bajom az hogy a bal analoge stick 2 hónapos használat után mintha picit nehezen fogna. Úgy értem, hogy kicsi, finom mozgásokat nehéz vele véghezvinni..olyan mintha picit be lenne ragadva. Valaki tud ajánlani valamit esetleg? MEgérné szétszedni? Vagy találkozott valaki ehhez hasonló problémával? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy nekem középen az X home button, miért nem vilígát teljesen? csak az "egynegyede" világít és ha jól tudom ennek az elem állapotát kéne mutatni csakhát nekem ugye vezetékes van. Esetleg tudja valaki hogy hogyan lehetne bekapcsolni, vagy megcsinálni rendesen, hogy világítson, mert elég zavaró?!
A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- PlayStation 5
- Memóriakártya topic
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Erő, ami nem magyarázkodik csak teljesít.
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest