Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Az Assassin-t én is támogatom
Alapvetően fps-el játszom, tehát egér+billentyűhöz vagyok szokva, de az AC-t meg sem kíséreltem azzal játszani, gamepaddal tökéletes. És, mazohista módon pár fps-el is bepróbálkoztam (pl. Crysis2), viszonylag normálisan lehet vele játszani, de csodát persze nem kell várni..
Amit még gamepaddal játszottam az pl. a Darksiders.
(#741) DeFranco:
Csak kis kiegészítés, a Guardian of Light az nem Tomb Raider, hanem Lara Croft(#736) Tgdt159:
A gamepadod xinputos? Mert ha nem, akkor sajna sok mindenre nem számíthatsz az újabb játékok alattNekem is van egy évekkel ezelőtt vásárolt, tökéletesen működő Logitech Rumblepad 2 gamepadom, amit csak azért kellett lecserélnem mert az új játékok irányíthatatlanok vele
Még csak dinputot használ, a játékok meg xinputot. Így vennem kellett egy újat, ami egy Logitech F710 lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest