Új hozzászólás Aktív témák
-
euchi
aktív tag
Szerintem vegyél egy ilyet. Mind a directinput mind az xinput támogatva van. Egy kapcsoló segítségével lehet váltani a két mód között. Az ára sem vészes, mert nem force feedback-es
Nekem Rumblepad2 van és én használom az általad említett xinput emulátort. Az enyémmel rendesen működik. Persze az enyémen nem analóg a ravasz, tehát a gázt és féket nem lehet úgy kezelni mint az xinputos gamepadeken. Én szimulátorhoz nem használom az emulátort, legfeljebb árkád autóversenyhez és jelenleg az UT3-hoz osztott képernyőn. Szimulátorhoz inkább kormányt használok. Az emulátor Readme fájljában azt írják, hogy MotoGP 08-cal tesztelték. Használni pedig pofonegyszerű, mindössze pár fájlt kell bemásolni a játék könyvtárába. Személyre szabni az ini fájl módosításával lehet.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest