- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
tikhunter
üzenetére
Az újabb gamepad adaptációkat nem ismerem, de nekem egy Logitech WingMan Cordless RumblePad-em van. Amikor vettem, nagyon húztam a számat, hogy hogy lehet ilyen sok pénzt kiadni érte (az anno 15e HUF körül volt), de az igazság az, hogy nagyon megérte! Én nagyon szeretem, nagyon szuper vele a játékélmény, a Force Feedback nagyot dob rajta, és az elemet sem zabálja olyan vészesen (tényleg hónapokig elég). Nekem az a véleményem, hogy érdemes egyszer egy kicsit több pénzt rászánni a dologra, és egyszer kell egy igazán jót venni, onnantól kezdve pedig nem kell bosszankodni azon, hogy egymás után vagdosod ki a kukába az olcsó gamepad-eket... Elnézve a két kütyüt, amit kinéztél magadnak... Nos, szerintem tök baromság a hűtés a Chillstream-be (persze ez az én magánvéleményem), innentől kezdve meg csak fölösleges árdrágító tényezőként szerepel, úgyhogy én helyedben a RumblePad 2-t venném. Szerintem nagyon elégedett leszel vele, ha benevezel rá.
Így néz ki az enyém:![[kép] [kép]](http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/4712.jpg)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Anime filmek és sorozatok
- Óvodások homokozója
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest