Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
nmate91 #47561 üzenetére
A Vibram five fingers nagyon fapados, meg hát nem mindenkinek tetszik a kinézete, de azt hiszem annál nincsen. Nekem 41.5 a lábam, ha kell szívesen elküldöm az enyémet, mert már úgysem használom. Nem jött be ez a mezítlábas dolog annyira, terepre esetleg mennék vele, de ahhoz meg túl érzékeny a talpam.
-
inf3rno
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
válasz
nmate91 #47430 üzenetére
Nekem volt már sok kisebb nagyobb ilyen olyan nyűg. Általában ezek 3 hónap alatt szoktak helyrejönni, vagy ha valami nagyobb gebasz, mert tovább erőlteted akkor 6 hónap vagy akár egy év is kell neki. A 3 hét szünet tényleg csak arra jó, hogy utána lassan el tudj kezdeni kocogni vele, kelleni fog még neki sok idő mire újra 100%-os lesz.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
nmate91 #43511 üzenetére
Szia [link] Amikor már megszoktam utána bántam, hogy nem jó pár évvel korábban csináltattam meg. Azt, hogy egy idő után el lehet-e hagyni nem tudom, lehet ha valaki speciális talptornát, meg labdázós masszírozást csinál egy idő után megerősödik a talpa és akkor talán.
Az élettartama nagyon sok, bőven több mint egy év, a geometriája, mármint a tartó részek nem másznak el hanem felül a szivacsos rész mállik szét egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest