Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #88939 üzenetére
futashoz persze. de bicajra, ugy hogy futas utan atizzadva kell hazatekerni?!
meg az autoban is fazok ilyenkor. -
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88913 üzenetére
no de en csak kipsta cuccot veszek, es abbol 6k mar egy rohadt alaoltozo. (jobbak mint a kiprunok valahogy
)
(kiveve a rovidnaci, abbol artengo a legjobb, ket mely zsebbel a teniszlabdakkal, abbol nem esik ki futaskor a zsepi, kocsikulcs, semmi)
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #88909 üzenetére
ez a szovicc sajna szetutott, pedig az elso munkanap amugy is szopasnak nez ki eddig
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #88774 üzenetére
Gratulálok a kissracnak
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #88711 üzenetére
ebbol melyik a dagidompik cipoje? a komfort kozepe, eternyt?
-
tisn
addikt
Boldog Karit!
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #88549 üzenetére
jobbulast neked is, remelem nem alien petezett beled. no akkor en is megnezem a tudoszuro eredmenyem az eesztn, remelem jo hirek.
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #88505 üzenetére
ha ez a gond szoljal, a lanyom kepzett gor/jegkori oktato
de amugy egy trukkje van kezdoknek: behajlitott terddel, levitt sulyponttal kell elkezdeni gyakorolni. akkor max elore esel, az nem olyan veszelyes, sityak, vedocucc nem art.
gyerekek nagyon gyorsan megtanuljak, en felnottkent tanultam meg, mikor a gyerkocok prok voltak, nem volt konnyu es meg mindig bena vagyok.
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #88502 üzenetére
mikor futottal? emost az arteri erdoben mentem, kierek, jon egy srac, hogy le van fagyva vagy saros? lenezek a cipomre tiszta sar , vagy 1cm-el magasabb a hoki mint szokott (gondolom magamban vak vagy bazmeg?!), mondom sar
de vasarnap az asszonnyal voltunk 9 korul, akkor csuszott a ligeti rekortan is.
de az igazan jo a focin a ma esti mufu volt, gyilkos.
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #88459 üzenetére
tisn futó társammal vigyázunk rá
Túlélne 1 napot tisn?
nem hiszemEzért a tálcáért 200m sprintben nagy csata lenne. Keresztbe feküdnék, csapkodnék oldalra, sarokra lépnék ( Tomnak ez már túl sok kalória )
Tudom, hogy nem, de mégis igen. Papival játszottunk ilyen 200m játékot, hogy én indítottam 1-es, ő jött 2-es sávban. Párszor benyalta, hogy hátranéztem mi az ott -> fordult és indítottam
fociedzesen szokott ilyen lenni, szokjak a gyerekek, hogy testtel kell kuzdeni -
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #88412 üzenetére
hat az 0ejrot vont le
na asszem kihagyom, varok meg -
tisn
addikt
válasz
parandroid #88349 üzenetére
par eve minden reggel kb. zabkasat eszem, de eleg nagy hulyeseg gondoltam mar tobbszor is: tiszta szenhidrat kb (igaz en belepakolok 1-2 kanal protein port)
aztan legutobb olvasom dietetikusnal, hogy zabkasa reggelizok ne csodalkozzanak, ha 10h korul ehesek, a klasszik szenyo/rantottas reggeli laktatobb es tovabb kitart a zsir/feherje tartalom miatt.
szoval az 50g zabpelyhet csokkentettem 30-ra, a protein port meg fellottem 1->2 kanalra, igy talan jobb egy fokkal. de lehet neha eszek sima rantottat, uresen vagy valami pici kenyerfelevel, jobban jarok.
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88290 üzenetére
nagyon sok melot belerakott pluszban, a legtobbet, amit lattam gyerektol. csak hat kamasz lett kozben
koszi.
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #88289 üzenetére
te is szetcsaptad a terded melo kozben
nekem szetnyirta a gerincem az ulomunka (meg nyilvan a terdem/poci sem veletlenul ugrott fel)
akkor mar jobb olyat csinalni amiben jo vagy, szeretsz, es jol fizet.
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #88285 üzenetére
szerinted mester miert konyorgok a gyereknek mindig, hogy jarjon el rendszeresen futni?
pont ezt mondom neki mindig, hogy ha komolyan gondolna (es sajnos elfogultsag nelkul mondhato, hogy egy igen tehetseges kolok) a fodballt, akkor igenis el kellene jarnia reggel suli elott futni, ahogy az uszok, vizilabdasok is edzenek reggel. vagy ahogy faterja is.
de csak alaklomszeruen fut sajna, marad a megyei foci. de az o elete, ugy bassza el, ahogy akarja, majd ul valami vacak irodaban 50 evig napi 8 orat, mellette meg hobbifoci
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88190 üzenetére
linoleum szerintem mar nincs, de ilyen speci muanyag boritas pl. kezilabdapalyakon van.
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88187 üzenetére
ez most parketta lesz. a mufuves az pentek, azt tolom rendszeresen, de a keddire csak alkalomszeruen megyek (tul magas a szint nekem, csak akkor emgyek, ha fiam raer, neki kell a jo ellenfel.)
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #88181 üzenetére
nekem ma is fos volt, holnap pihi, focizok inkabb. vicc, hogy 10+ nap nem eleg egy vacak megfazasnak.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #88021 üzenetére
5 napja bezarva, nem aludtam egy jot, nem futottam, nem szexeltem, étvágyam alig, cserebe ugy kohogok hogy kikopom a tudom
Inkabb kinlodnek a futópályán.
Leguti vacakr utan mikor kezdtek ujra edzeni?
Ja es hrv statuszom meg mindig zold, garminka eszre se vette, hogy halalomon vagyok
(Izuletek is fajnak.)
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #88011 üzenetére
jobbulast a gyerkocnek
lefekudtem 11-kor, 2-ig nem birtam aludni, kb folyamatosan kohogtem pedig vettem be kohogescsillapitot. sajna tegnaptol mar dolgoznom kell, hiaba vagyok rohadt fosul meg mindig
, igy keltem 7-kor (mivel a 6:30-as ebresztot kinyomtam es beallitottam a 7h-t)
szerk: nagyon kellene mar futni, decemberben meg nem voltam
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #87983 üzenetére
ha betegseg utohatasa az oke, de par evente ranezetni amugy sem art, szerintem jobb ezt igy dokinak elmeselni, legalabb megnyugtat teged is, ha nem talal semmit.
nekem amikor mondtam, hogy van ez a szivtajeki fajas ha futok, de ha megnyujtom felfele a kezem, akkor javul, erre mondja, hogy akkor az tuti nem sziv, de azert ekg/uh-t csinaltunk igy is.
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #87968 üzenetére
Nekem mostanaban megint szokott szurni a szivem kornyeke futaskor neha, ranezek a pulzusra az jo, igy figyelmen kívül hagyom (szerintem valami hatizom vacakol a sok kondi miatt)
Igy is elmentem kardiologushoz es uhra 4 eve mikor először jött.
A tietek meg tipikus szivritmuszavarnak tunik, sok focsita halt meg ilyenben. A palyan, ahol orvosi stab van es defibrillátor.
Te meg futsz az erdoben 10kmre mindentol, nem lesz segítség idoben. Család, gyerekek, nezesd meg.
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #87906 üzenetére
kicsit most azert csalodott vagyok a rajongodkent
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #87848 üzenetére
igen, en is szeretek ilyenkor is futni. multkor 3 fok, eso, szel a rekortanon, na mondom sehol egy lelek, aztan egy srac megelozott, szoval meg egy hulye kiment
koszi, futnek mar nagyon
ha 15 fok lesz, akkor meg foleg jo lenne
gyerkocnek jobbulast, en ma eleg hamar elzavartam a lanyom, mikor beugrott csomagert, hogy beteg vagyok, ne kapja el...
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #87792 üzenetére
kosz, sracok, most eszembe jutott el kellene vinni az uj bicomat atnezesre
-
tisn
addikt
koszonom a fenix6 toltos tippeket, megjott, mukodik
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Metal topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest