Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #88173 üzenetére
Ez egy burkolt dicséret!
Érzem ám!
Mentem én a latyakban is lazát pénteken hajnalban, csak nem volt időm megosztani. Hogy is írta egyszer Zsolt? Megyek, mint egy buldózer vagy tank vagy valami hasonló
Szánkóztattam a gyereket a bringával este ( a kép már az udvaron készült ). Egyszer sem csúsztam meg, úgy tapadt a gumi a mázsám alatt, mint egy vontató traktorLámpa is volt, így láttam rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest