Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz LanyUs #74756 üzenetére

    Örülnék neki nagyon, ha ilyen táv ilyen tempóval menne nekem babakocsi nélkül. A helyedben egyszerűen hanyagolnám a térdem kizsigerelését, nem csinálnék semmit nagyon gyorsan, és ráfeküdnék inkább egy maratonra való felkészülésre. Emlékszem, próbáltad már -tán 2x is-, de valahol 35 km-nél falba ütköztél. Annyira nem értek hozzá, de sok lassabb futással talán összehozhatnád azt a maratont, és a térded is megmaradna. Arra gondolok, nagyszerű dolog egy maraton lefutása 06:15-ös átlagtempón is (számomra legalábbis biztosan).
    Szép a tulipánfa, és jó ez a tavasz, nagyon hiányzott már a virágillat + napsütés kombó nekem is.

    inf3rno: Nekem most nagyon tetszik a kondiparkozás is, ráadásul felénk pont a legszebb rekortán futópálya mellet van a legjobb kondipark, így ha oké a térdem, mehet mindkét edzés, ha meg szúr vagy zsibbad őkelme, akkor várnak a vasak, a futást meg elteszem legközelebbre. Húzódzkodáshoz, tolódzkodáshoz nem kell térd, formát viszont adnak. :)
    Meglepően sok 40+-os ember kondiparkozik egyébként, mentem már úgy, hogy 35 alatt nem is volt ott éppen senki, de szoktam látni még 65 körüli embereket is, számomra nagyon motiválók.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák