Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Mini PC
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
válasz
inf3rno #72532 üzenetére
Nálam 8 éve megy legalább, ahogy belegondolok. De az biztos hogy 5 éve nem volt kimaradás nagyon. Havi max egy alkalom hogy nem abrakolok reggel.
Még mikor túrázni megyek akkor is az a napindítóm.
Én csak "édesen" szoktam enni, hallal sosem próbáltam.
Túróval és gesztenyepürével még csak csak.
itouchfan
Azért zabkása és zabkása között is van különbség.
Van aki forró tejjel locsolja meg, majd éjszakára beteszi a hűtőbe és másnap reggel fogyasztja el.
Én "frissen" szoktam csinálni a korábban írt mix, rá 60 max 70 fokos víz. Azért annyi mert a bojlerből engedem egy az egybe, azért kicsit engedek vizet előtte hogy tényleg meleg legyen.Felengedem és olyan 20 perc múlva már tolom befele. De van amikor kevesebb. Mindenesetre a Chia mag jobb lenne ha többet ázna amúgy, vagy nekem legalábbis jobban bejön az állaga akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Külpolitika
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Lexus, Toyota topik
- Xbox Series X|S
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Mini PC
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest