- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Never79 #44964 üzenetére
Jobb, mintha az kerül végtelen ciklusba a fejedbe, hogy "de miért?!"
Vagy hasonló reklámok. Nekem volt már olyan, hogy valami nagyon utált zene, vagy reklámzene ment a fejemben napokig. Általában egy idő után megtörik az ember, és elkezdi nem idegesíteni már. Azt nem mondom, hogy megszerettem őket, de már nem váltanak ki bennem annyi ellenérzést.
Elvileg holnap jön meg az új Saucony, fel is avatom vagy holnap vagy holnapután. Kíváncsi vagyok a régihez képest milyen. Szemeztem a Liberty-vel azt hiszem, de azt olvastam, hogy stabil cipő, és nekem olyan nem kell. Maradt a Ride megint. Ideje újra elkezdeni futni, hátha most nem sérülök le. Erre mondjuk kicsi az esély, mert a térdem érzem október óta. Inkább életmód lehet az oka vagy valami ízületi betegség, de amíg tudok járni, addig nem megyek orvoshoz vele. Utána meg majd visznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZIDOO médialejátszók
- Xbox tulajok OFF topicja
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Autós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged