Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Vertigo18 #40376 üzenetére
Nem baj, a nőt vitted így is.
Magnéziumot és talán kalciumot is kell tolni minden verseny előtt ez a tanulság. Nekem a kedvencem, amikor Balatonon egyszer úgy döntöttem, hogy bemegyek a mély vízbe úszni egy kicsit, mer' hát az fun. A hideg víztől először a bal vádlim görcsölt be, aztán a jobb combom, alig tudtam valahogy oldalast kievickélni. A comb görcsnél nem sok szarabb dolog van. Talán olyasmi, mint amikor megszorzod a vádli görcsöt 10-el. Még az volt hasonló, amikor letoltam full kreténbe 25k bringázást elég komoly szinttel, aztán hazaértem, és ahogy leszálltam a bicikliről begörcsölt mindkét farizmom és összeestem.
Gratula az utolsó 10k-hoz, nehéz újra elindulni ilyesmi után!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest