- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz
Aristeus #3217 üzenetére
Vasárnap. Kiváncsi vagyok már én is nagyon. Olyan 35 perc körüli lesz így elsőre szerintem, de majd kiderül!
Még csütörtökön lesz egy 3x 9 perc futás - 1 perc séta. Szombat az úszós nap, vasárnap pedig mindenre fény derül
Viszont nem tudom még egyenlőre utána hogyan tovább, mert elfogyott az edzésterv, másikat meg még nem is keresgéltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amatőr csillagászat
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest