Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
tomcica #1508 üzenetére
Minőségileg azok is kifogástalanok, könnyű, vékony anyagból vannak, sztem annyit bőven megér.
Megvolt a cipővásárlás, végül sikerült olyat vennem, amire nem is számítottam.
Egy Asics GEL-Pulse 3-at vettem a Decathlonban 20-ért. Kifutó széria, így jócskán le volt árazva és épp volt a méretemben az utolsó darabok között. Abszolút a legkényelmesebb volt az összes hasonló árú cipő közül.Jah és a Kalenji cipők:
Nagyon jók, van az orr részben is csillapítás, jól tart és kegyetlenül össze van rakva. Ha legalább annyira jók a cipők, mint a ruhák, akkor nem lesz velük gond De ha már volt 20-ért Asics, akkor azt vettem.szki:
Okés, akkor megfordítom a tervet.
Sajnálom, hogy bejött ez a sérülés, kíváncsi lettem volna mit pörgetsz 25-ön.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- BONTATLAN DJI Mavic 3 Pro (DJI RC) ELADÓ!
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest