Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
Teszteltem egy kicsit a Panasonic HC-V730-at (ua mint a V750, csak Wifi és NFC nélkül).
Egy valami nagyon nem tetszik benne és pont az ami miatt a Sony fényképezőt is lecseréltem...
A fényképező azt csinálta, hogy ha kevésnek érezte a fényt, automatikusan átváltotta a shutter sebességét 1/25-re, ezzel darabos lett a mozgás és nem lehetett ezt a funkciót kikapcsolni sehogy.
A Panasonic-nál van egy olyan menüpont, hogy Auto Slow Shutter ON/OFF, na ha ez ON állásban van akkor ugyanúgy viselkedik a kamera mint a Sony fényképezőm. Igen ám, de iA és iA+ módban ez nem állítható, és sajnos mindig be van kapcsolva. Gondoltam jó lesz akkor a Manual mód, ott OFF-ra lehet állítani, viszont ebben a módban max F8-ig zár össze a rekesz ami napsütésben kevés és kiégnek a világos részek.
Így egyelőre beltérben Manual módban, kültéren iA módban használom, ami nem túl jó dolog, főleg ha épp nem én használom a kamerát...Remélem egy fw frissítés előbb-utóbb megoldja ezt, mert ez így elég gáz szerintem, külföldi fórumon is beszélnek róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest