Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
Teszteltem egy kicsit a Panasonic HC-V730-at (ua mint a V750, csak Wifi és NFC nélkül).
Egy valami nagyon nem tetszik benne és pont az ami miatt a Sony fényképezőt is lecseréltem...
A fényképező azt csinálta, hogy ha kevésnek érezte a fényt, automatikusan átváltotta a shutter sebességét 1/25-re, ezzel darabos lett a mozgás és nem lehetett ezt a funkciót kikapcsolni sehogy.
A Panasonic-nál van egy olyan menüpont, hogy Auto Slow Shutter ON/OFF, na ha ez ON állásban van akkor ugyanúgy viselkedik a kamera mint a Sony fényképezőm. Igen ám, de iA és iA+ módban ez nem állítható, és sajnos mindig be van kapcsolva. Gondoltam jó lesz akkor a Manual mód, ott OFF-ra lehet állítani, viszont ebben a módban max F8-ig zár össze a rekesz ami napsütésben kevés és kiégnek a világos részek.
Így egyelőre beltérben Manual módban, kültéren iA módban használom, ami nem túl jó dolog, főleg ha épp nem én használom a kamerát...Remélem egy fw frissítés előbb-utóbb megoldja ezt, mert ez így elég gáz szerintem, külföldi fórumon is beszélnek róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpársportok
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OTP Bank topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- További aktív témák...
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest