Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• anonym1s

őstag

válasz maxika2004 #6117 üzenetére

Vitaba szallsz velem v720 kamera ugyben, holott en hetekig hasznaltam, neked meg soha nem volt.
    Kijelented hogy hulyesegeket beszelek, celzasokat teszel a szemelyemre, fel igazsagokkal probalsz nevetsegesse tenni, biralod a vasarlasi szokasaimat, es a vegen meg te "nem alacsonyodsz le".
    En nem szoltam hozzad egyetlen rossz szot sem amig belem nem kotottel, es mindig is csak a v720-rol beszeltem, meg olyan kamerakrol amirol van tapasztalatom.
    Akkor alacsonyodtal le, amikor burkoltan kijelentetted, hogy hazugsag amit en tapasztalatok alapjan irtam.

Most egy lx7 gepem van, tegnap erkezett. Olcsobb volt mint a v720, videoban sokkal jobb, fenykepben nagyon sokkal jobb, elso toltes alkalmaval 1 ora hasznalat utan meg mindig 3 palcikas az akksijelzo, gyari akksi 8000ft de most akcioban 5400, utangyartott 2100. Egyetlen hatranya a v720-al szembena kicsi es lassu zoom, de a video minoseg karpotol ezert.
    Bar ha jobban belegondolok en ezt nem tudhatom, majd te megmondod tutit, mert te olvastal rola tesztet :)

Új hozzászólás Aktív témák