Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• YoDaVid89

csendes tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! A munkámhoz szükség lenne egy HD digitális videó kamerára és nem tudom hogy melyik lenne a legmegfelelőbb. A rögzített filmeken nagyon gyorsan mozgó személyek és tárgyak lesznek közeli vagy közepes távolságban (durván 2 métertől 15 méterig) de inkább a közeli felvételek a jellemzőek.

A filmeken a fényerő az teljesen változó a kinti természetes fénytől egészen az erős színpadi reflektoros megvilágításig terjedhet, persze a köztes épületen belüli normál lámpafény is előfordulhat. A jelenlegi kamerával az a nagy probléma, hogy a színpadi megvilágításnál a felvett személyek bőrén erősen visszatükröződik a fény így olyan mintha ők maguk világítanának.

A felvett videókat, komolyabb videó szerkesztő programokban fogom megvágni, effektekkel áttünésekkel feliratokkal ellátni, így fontos hogy a a kamera videó formátuma kezelhető legyen a számítógépen, könnyen gyorsan áttölthető legyen.

A felvett és megvágott videókból klippeket, filmeket készítek majd amelyeket majd az interneten osztunk meg saját és videómegosztó portálokon. A legfontosabb az hogy a kész filmek jó minőségűek legyenek, a jelenlegi kamera is képes HD videók felvételére, de a felvétel minősége csapnivaló, a legjobb beállítások mellett is.

Persze a legfontosabb az anyagi keret, én úgy tudom hogy olyan 250 000 Ft-ból már lehet venni egy használható gépet. Úgyhogy nagyon hálás lennék ha ellátnátok tanácsokkal, hogy melyik gép lenne a a leírtak alapján a legmegfelelőbb. Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák