Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomix24 #1728 üzenetére
Nem ment a 2011.októberben megjelent WD TV Live-val sem, manuális beállítások mellett, ahogy leírtad. Jobb volt, de nem amennyire vártam. Szerintem velem van a baj (meg a feleségemmel, mert már őt is ezzel idegesítem,de legalább ő is látja...
)
Illetve áttekintem a TV beállításokat mégegyszer, bár a Pana kamera a Pana TV-n hibátlan volt (nyilván kommunikálnak valamit, hiszen a TV távvezérlő vezérli a kamerát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- RAM topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- Synco vlogger kit 1
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív és Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 Is STM Get Closer Kit
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest