Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz Scarabeus #70117 üzenetére
De miért nem próbálod meg a meglévő illesztékeiddel? Pl. a Xiaomi harangjaival próbáltad? Ha az jól szigetel nagy eséllyel a BT fülesen is jól fog, amennyiben a vetőcső közel azonos vastagságú. Ennek ellenére lehet olyan hogy nem szigetel valamiért így se.
Az is vedd figyelembe, hogy az említett BT fülesnél a vetőcső mozog és 360°-ban állítható, így azt is megfelelően be kell állítani a szigeteléshez. -
s4tch
veterán
válasz Scarabeus #70093 üzenetére
Mivel már hetek óta csak a fiókban pihen, előkaptam kicsit ezt a fülest. Itt is mocskosul számít az illesztés: a gyári szilikonokkal nálam fos, a bevált olcsó kínai szivacs illesztékekkel egy számmal jobb a hangja. A hangja így is kb. a régi Samsung headset szintjét hozza maximum, de páromnak futni jó lesz.
Érdekes módon a laptopommal ez hallgathatóbb, mint az AKG N40: igen, ennyire gyenge a laptop jack kimenete És ez egy ~400 rongyos noti volt pár éve, egyszerűen botrány.
-
vicze
félisten
"Basszusról nem is beszélve, az szinte egyenlő a nullával"
= Nem szigetel az illeszték, ezt támasztja alá a többi leírás is. Így a véleményed nem mutatja a valós hangját.
Persze azt se árt figyelembe venni hogy a Hypridben a mély az élvezhetetlenségig túl van tólva, így ha csak kevesled akkor még jó is lehet.Amúgy meg nincs olyan hogy nem Pro Hybrid, csak Pro és Pro HD van.
-
darvinya
titán
Szerintem (mint tulaj is) vagy rossz a tied, vagy valami készülékkel van gond ami adja BT-t.
Szivesen megnézném mi a gond vele, ha elhozod.(#70094) Tulku
Nekem tetszik.
Főleg akkor lenne nagy szám, ha zenére még mozognának a fogaskerekek.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mateus
senior tag
Én nem is mertem megrendelni, de kíváncsi lennék a hangjára.
Nekem egy QCY QY12 és egy Brainwavz Blu-200 van (és most adtam el az Awei A990-et), mindegyik kicsit máshogy szólt, de egyikre se tudom mondani h szörnyű lenne. Bőven van hangerő és basszus is.
Sportolás, futás, melóba utazás közben tökéletes bármelyik. -
Frawly
veterán
-
bilon73
aktív tag
válasz Scarabeus #69305 üzenetére
sportolásra annyira nem az igazi, van hozzá csíptető, de azért nem az igazi naaa...nem esik ki, de lobog a ház...
nekem a megadott 4 órát hozza.
Basszus van benne, elektronikus zenére tökéletes szerintem...nameg jazzre...
androidot passzolom...almán van töltöttség kijelzés, kezeli a be-kimenő hívást, hangerő...(állítólag még voice prompt is van. hanggal fel lehet venni a hívást, de nem próbáltam, a kínai-angol nyelvet lehet változtatni, ha esetleg kínaiul szólal meg elsőre...)ami engem "zavar" hogy hívás fogadáskor elkezdi bemondani a hívófél telszámát...azt ha ki tudnám, már kikapcsoltam volna...
üdv
p -
persil
nagyúr
En negy bt fulesen vagyok tul, abbol ketto 8 ezer, egy 13 a mostani pedig 16 ezer es mindegyik hajlamos szakadozni(az elso ketto vallalhatatlan). Hangminosegben pedig faj kimondani, de a 3 ezres office depot-os kabeles fulesem szintjet csak a ket dragabbnak sikerult meglepni.
Ezekbol kiindulva en az ilyen par dollaros ketpalcikas kinai vackot csak akkor vennem meg, ha tenyleg nem tudsz azzal a 3 ezer forinttal mit kezdeni.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
darvinya
titán
Van benne Basszus, ha zenelejátszó kezeli.rendesen BT-t, akkor EQ-ban még többet ki lehet ráadni.
Csíptetővel rögzíthető, kb. 40g ház, füles jól rögzül (de futáshoz nem használtam, csak kerékpárhoz).
Mivel BT, ezért működik rendesen minden gomb, ha töltetség alacsony figyelmeztet szövegeléssel.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest