- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz whited #52215 üzenetére
Nem mondanám, hogy best buy. Áráért egy korrekt füles, de semmi több. Attól függően. hogy milyen hangot szeretnél azért lehetnek egyéb ajánlottak is.
A C260 szar. Mobilarénás fülhallgató teszttel amúgy sincs értelme foglalkozni, pláne ha ilyen xyz blogban van. Annyi ökörséget írtak már hangcuccokról...(#52216) peter.tamas: Te ilyen basshead ember vagy, ha jól vettem ki az eddigiekből. A JVC-nek vannak tengernyi méllyel megáldott fülesi olcsón, érdemes lehet azokat nézegetni.
[ Szerkesztve ]
-
MAGUS7
tag
Sziasztok a segítségeteket kérném,új headset-et vásárolnék,jelenleg 1 Nokia WH-208-at használok 3 éve amit még a Nokia Lumia 920-am mellé kaptam,most 1 930-at használok ehhez ugye nem jár gyárilag füles,véleményem szerint jól szól a Nokia WH-208,viszont nincs sok összehasonlítási alapom,na szóval ezt a két modellt néztem ki:
Apple Earpods: Nemrég hozzám került 1db kis időre a kialakítása tetszik nagyon,nem esik ki a fülemből,számomra a hangzása is megfelelő.
Xiaomi Piston 2 erről csak tesztet olvastam,meg pár jó/rossz véleményt,külsőre tetszik.
mindkettőhöz 5000-forint körül jutnék hozzá,ezen az áron ezekhez képest lenne olyan ami jobb választás lenne ?
részben buszon használnám,a telefonálás része nem fontos,inkább csak zenére kell,
vagy 1 új Nokia WH-208 ? igazából csak a kora miatt cserélném le,meg már karcos,néha kiesik a fülemből,elég olcsó áron van 2-3-ezer forint körül,erről a fülesről mi az általános vélemény ?
Zene: vegyes,Pop,Dance,rap,Rnb,néha kis opera,
ja amúgy 930-nál elég sok beállítás van Hangszínszabályzás,Dolby virtuális térhangzás,párbeszédjavítás,hangszintbeállítás,gondolom ezek működnek bármelyik fülessel ugye ? Apple Earpods-al működtek.
whited Bocsi félre ment.[ Szerkesztve ]
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
szentkuti11
addikt
válasz whited #52217 üzenetére
Ebből a felhozatalból lehet, hogy a Denon volt akkor a legjobb (több, mint 4 éve írt Bog erről a fülhallgatóról), de ma egészen biztos, hogy egy Piston, vagy pláne egy E10, VSD1, VSD3S százszor jobban szól nála.
A CX300 körülbelül 7-8 éve volt 10k körül/alatt ajánlható füles, azóta azért nagyot fejlődött ez az iparág, csak a Sennheiser nem csökkentette hozzá az árakat.
[ Szerkesztve ]
-
peter.tamas
csendes tag
Ha teheted, hallgass meg egyet valakinél, pont tegnap vettem és csalódtam benne.
Anno nekem egy CX300 II sokkal jobban tetszett, mint ez a Piston 2.
Amiatt szereztem be ezt, mert mindenki agyon dícsérte, hogy micsoda hang, micsoda basszus, meg hű meg ha, aztán hatalmasat csalódtam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest