Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zeorsdfd

senior tag

válasz zeorsdfd #5631 üzenetére

CX 870 update!

70+ óra bejáratás után meglepően sokat javultak a középtartományok, sőt megkockáztatom, hogy tökéletes lett a hangja. Teljesen flat EQ-val természetesen! Tehát módosult a verdiktem:
    A CX 870 egy igen fasza füles, a béna csomagolást leszámítva teljesen megéri.
    Még annyi, hogy teljesen függőlegesre kell fordítani a fülnél lévő, merev kábelvezetőket különben erős a szélzaj(biciklizés közben csak, szóval sétánál semmi nincs).

• vili13

őstag

válasz Raron #5633 üzenetére

20 óra erre igen kevés, 80 már érhet valamit, de ha biztosra akarsz menni, akkor járasd legalább 150-200 órát!

• Raron

csendes tag

Sziasztok, nemrég vettem egy cx 500-ast, a fülest már kb. 20 órája járatom ilyen hangokkal [link] a hang az első hallgatásnál valami borzalom volt de már javult egy kicsit, de még mindig nagyon sok hangszín hiányzik. Meddig kell még egy ilyet járatni, vagy jobbat már ne is várjak? :(

• gaabi

tag

sziasztok. egy kis segítségek kérnék tőletek. holnaptól boldog (legalábbis remélem, h boldog ) tulajdonosa leszek egy IAudio U5-ös 4 gigás lejátszónak( [link] ). azt hallottam, h a gyári fülese nem a legjobb, ezért szeretnék valami normálisat venni hozzá. elég sokat utazok metrón,buszon stb, így mindenféleképpen in-ear félére gondoltam (sreetwear vagy micsoda). sennheiser meg azért csak egy jó márka, így itt kötöttem ki, ebben a fórumtémában:) a cx 300-ról elég sok rosszat hallottam (ha hozzáérünk a zsinórjához, vezeti a hangot vagy mi, meg nem szól annyira jól stb.), de igazából a egyátalán nincs infóm a fülesekről, h melyiket érdemes megvenni és melyiket nem. annyi, hogy inkább jazz és hasonló zenéket hallgatok, inkább kerülném az asszimetrikus füleseket, és olyan 6-7-8 ezer ft-ot szánnék rá. kérhetnék tőletek valami ajánlatot? köszi:) (mit szóltok a cx 270-eshez pl?)

• zeorsdfd

senior tag

Üdv mindenkinek!
    Akkor jöjjön egy kis beszámoló CX 870-ről. Előrebocsájtom nem lesz túl pozitív. Ott kezdődik a sztori, hogy a meghibásodott cx 550-esemet március végén, garanciális javításra leadtam. 5 hét alatt megállapították, hogy tényleg nem jó és le lehet vásárolni; majd, az aznap berendelt cx 870 meg is érkezett az ígért 1 hét helyett 3 hét alatt. (eksztrímdidzsitálról van szó). Azért jó érzés 2000 Ftért átvenni egy 22000 Ft os fülhallgatót. Eddig tartott az öröm.
    Csomagolás–kibontás: a doboz kisebb, a belső kialakítás sokkal egyszerűbb a cx 550 sokzsebes megoldásánál. A díszítés egy meghajlított tükrös papír, ami bele van nyomva az átlátszó műanyag alá. Ehhez már nem jár +3 duplaharangos gumi szett, csak 3 pár sima. A sajtóképekkel ellentétben nincs hozzá kis hordozótáska. Van viszont valami tisztítóeszköz, ami egy rudacska végén valami meghajlított, merev, fém hurokkal, amivel be lehet nyúlni és a kiszedni a membránvédő vattát a fülhallgatóból. Ez jó lenne ha nem találták volna föl a csipeszt, amivel viszont sokkal egyszerűbb az egész. Totál felesleges. Pótvatta van 1 db (!)(a sajtóanyagban diaphragm guards -ról írnak). Nincs már kábelcsipesz sem(cx 550-ben volt).
    A pótgumik meg egyebek egy ilyen ujjal összehúzható kis műanyag tasakban vannak, ami meg bele van ragasztva a doboz aljába. A legdurvább az az volt, hogy az előre feltett gumi nyílásánál egy műanyag-sorja maradék lógott, úgy, hogy ha nem szedem le csipesszel, akkor a füljáratom legbelsejében esett volna le, valahol a dobhártyám mellett(!). Magyarul rémesen igénytelen, szegényes csomagolásban van egy cx 550-nél 2000 Ft-al drágább, új generációs szenya füles. Sírok.
    A szimmetrikus kábel Y része ezüst színű (tényleg, ennyire kell feltűnősködni?)és bele van karcolva a logó, igen csúnyán. De, talán masszívabb, mint a cx 550-esé volt, amin a logó egy leeső matricán volt.
    De végülis a hangja lényeg, nem? Nos úgy tűnik, hogy a középtartomány gyengébben szól, mint az 550-es, illetve erősebb a basszus. Nem nyom el ugyan semmit, de bizonyos frekvenciáknál szerintem gyenge az átvitel. Egyes hangok (közép, vagyis főleg az énekről van szó)nagyon enyhén, de dobozszerűen szólnak. Nem mondom, hogy nagyon zavar, de picit azért zavar. Lehet, hogy még nincs bejáratva nem tudom, de erősen gondolkoztam a visszavitelen. Asszem az lesz, hogy -mivel ez is javíthatatlanul meg fog hibásodni 2 éven belül- le fogom vásárolni és veszek valami mást. talán valami IE-t. :W

Új hozzászólás Aktív témák