Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szakibá...

senior tag

válasz Shufny #9045 üzenetére

Lehet, hogy nem jól jött le abból, amit irtam, de a kiegyenlitett átvitelt alapvetőnek tartom. Csak a jó hangélménynek nem az egyetlen feltétele. A DT990 a magaskiemelése ellenére (ami azért nem olyan vészes) számomra jobb zenei élményt és jelenlétérzetet adott, mint a HD600. Azért a múltidő, mert sajnos meghalt, kb. 25 évet élt, nem tudom, mit csinált vele a fiam, pedig diódás védelem is volt benne. A mai 990-eseket nem ismerem, az biztos, hogy másképp néznek ki. A CK9-hez van eredeti dugóm, csak nem minden méretből. A trükközés csak a szokásosak felhelyezésére vonatkozott, a hangját nem rontja el, ami szerintem nem kiegyenlitett az eredetivel sem. Akiről olvastam valahol, hogy az Olives-t használja, ő is azért kezdett variálni, mert nem tetszett neki és ez segitett valamit rajta. Valóban nem ismerek több armatúrás fülest, de a többutas fülhallgatókban valószinüleg nem véletlenül duplázzák meg a mélyszekciót. Ezzel nem azt mondom, hogy egy meghajtóval nem lehet jó teljessávu átvitelt produkálni, biztos, hogy a többségük kiváló. Nem tudom, hogy a "dinamikuson" mit értesz, minden eletroakusztikus eszközt dinamikusnak nevezünk, ami tekerccsel és mágnessel müködik, ezen kivül vannak még az eletrosztatikus (kondenzátor) átalakitók, amikből létezik fülhallgató is.

Új hozzászólás Aktív témák