Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slfln
senior tag
válasz Shufny #15177 üzenetére
Egyre jobban kezdek félni ettől a fantasztikus vételtől . Nem sokat segítettél rajta.
Az utóbbi napokban kipróbáltam az Xcapen 4 fajta illesztéket, hallgattam vele a klasszikustól a masszív elektronikáig mindent, de még mindig nem látom benne a potenciált.
Rádugtam majdhogynem a tv-re is, de... semmi olyan nem történt, ami felkeltette a figyelmemet.
Gondolkoztam azon, hogy az eddigi kiemeléses erősen színes hangok miatt érzem e zavarosan a hangszerek helyét, az elfojtott dinamikát, a bődületes unalmat ami ebből jön, de sehogy nem jutottam dűlőre.
Előszedtem az összes fejest is. Az Alessandro még semmi mellett nem tűnt ilyen testesnek, mozgalmasnak és élettelinek. Igazi felüdülés volt. (Nem ez nem összehasonlítás, nem kell vetni a kereszteket, hogy fejest hasonlítok füleshez.)
A DTX-et eddig nem tartottam nagyon 'mid bass hump'-osnak, most már viszont feltűnt, hogy jóval több a kelleténél. Amióta megvan a Sunrise a Beyerek pihentek, ma viszont előszedtem újra és sokkal jobban örültem neki, mint amikor először a fülembe raktam és lenyűgözött. Újra meglepődtem a levegős életteli színpadon, amit a legtöbb 30e Ft körüli fejes sem tud, a melegségén és a közvetlenségén, ami szerintem szintén nem a Sunrise erőssége.
Arra viszont rájöttem, hogy halkabban hallgatva sokkal vállalhatóbb a hangja. Ahogy emelkedik a hangerő egyre jobban fogy el az ereje, pont ellentétben a Beyerrel ami ott kezd el igazán élni... Minden esetre hagyok még neki időt, hátha áthangolódik az agyam erre a karakterre. Az viszont biztos, hogy nem fogok abba a csapdába esni mint a headfi-on sokan; én nem fogom megmagyarázni magamnak, hogy amit vettem az jó, ha egyszer nekem nem az.[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz Shufny #15177 üzenetére
Nekem bejön az XR agresszivitása, nyugodtnak ott a fejhallgató, úton jobban bejön ez az agresszív karakter, otthonra meg a laid back nyitott Igen, jól látod, fülhallgatóra biztosan nem adnék ki 130 dollárt, fejhallgatóra is éppen hogy rászántam magam, de az amúgy is nagyon megérte, meg többet is használom. A fülhallgatót amire és amennyit én használom, arra tökéletes az XR, tényleg nem akarok annál jobbat (belátható időn belül), de persze majd belehallgatok futólag, ha összefutunk XR ügyben
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest