- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Luissimo #14222 üzenetére
Majd legközelebb meghallgatok egy CX500-at ha lesz rá lehetőségem, de eddig rajtad kívül aki összehasonlította, jobbnak írta. Egy vagy kettő ilyen volt azt hiszem itt, plusz a legutóbbi Kleroo-é (az övé ráadásul be sincs járatva még). Na de kíváncsi vagyok tud-e ennyivel jobb lenni a CX400-nál, hogy gondolkodni kelljen rajta, tehát legközelebb mindenképpen meghallgatok egyet, ha a közelembe kerül. Meglepne, ha olyan szintű lenne, már csak joker tesztje alapján is.
De azért keresgéltem pár összehasonlítást.
link1
link2 (Bici a Vibe-nál jobbnak írta a TD-t)
link3 (25. hsz)Ellenkező véleményt nem találtam (na jó, leszámítva a tiédet
). Persze a saját vélemény lenne a legjobb, de nem próbálhat ki mindent az ember, ezért van a fórumos tapasztalatcsere. Több használható linket sem találtam. Én ezek után nem hiszem, hogy az 500 van olyan jó, mint a TD, de csak azért is meg fogom hallgatni, ha valakinél lesz és nem bánja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (79)
- Eladó minőségi wireless num/macropad - Keychron Q0 MAX
- Eladó Canon EOS R10 váz
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged