Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Előző telefonom egy Lenovo P70 volt, illetve még mindig megvan csak a funkciója változott...
A telefonhoz anno mellékelt füles igazából egészen jó, de sajnos az idő lassan azt is megeszi. Még egy tavalyi tisztításnál kicsit erősebben húztam meg a bal füles kábelét és a műanyag burkolat elvált az elágazásnál de ami a rosszabb, h a drótok is kezdenek szétfesleni ott és félek már az utolsókat rúgja.
Tehát kellene egy másik füles az egyel újabb telefonomhoz ami egy Redmi Note 9, de fogalmam sincs milyet vegyek. Ami biztos, h elég a normál vezetékes kialakítás, agybadugós nekem tökéletes de nem akarok rá vagyonokat költeni (<20k), nem vagyok hiperérzékeny vájt fülű. Zenében szeretem "érezni" a mélyet, de különböző zenei stílusok közt csipegetek (rock, trap, trance, dub, stb...) és van a lejátszón EQ úgyhogy nagyjából a tiszta hangzás a lényeg.
Szeretnék néhány tippet kérni, h mi most az ajánlott füles!
Esetleg márkán belül az Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD-ról van-e tapasztalat?
Előre is köszi minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASUS routerek
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest