- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz kemcso #87661 üzenetére
Avagy akármilyen elképzelése van az embernek a tökéletes grafikonról, az még csak egy valami, pláne, hogy mekkora eltéréseket tudunk jónak találni. Tulku G6-ját ugyan nem hallottam (de ha már egyszer bedobta ide a mérését, használom referenciának), de akadnak hasonló helyen hasonló rajzokat produkáló dolgaim, amikből sejtem, hogy csodajó bigyó lehet. És akadnak nagyon nem hasonlók is, amiket szintén szeretek, legfeljebb más hangerőn más környezetben, vagy más zenékkel. A BE 5k-s csúcsa pl tud kellemetlenül harsány is lenni, máskor meg pont azzal szól valami hátborzongatóan kellemesen, inkább meg sem próbálom érteni. A lényeg, hogy a grafikon nem dealbreaker, csak támpont.
És akkor a forrás karakterisztikája meg az egyéb okkultista feketemágiák (EQ) is beleszólnak.
Én meg aztán mindent is tudok szeretni, a BL03 emelt mid bassától a a P1-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 5
- Android másképp: Lineage OS és társai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- macOS PC-re
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- További aktív témák...
Állásajánlatok