- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arinisar
csendes tag
Hát a kínai nyelvű leírás (google fordítása) alapján a legutóbbi három (4.2.0.0, 4.2.1.0 és 4.3.0.0) hivatalosan win10 kompatibilis. Nekem egyik sem működött, (egyiktől se fagyott le a gép amellett, hogy felismerte őket, mint a 04 MX drivereit) de nem 01/02 US mark2-m van, meg úgy tűnik, eléggé változó, hogy kinek mi működik.
Mondjuk azt megértem, hogy nincs kedve BSOD-eket kapni. -
Arinisar
csendes tag
Szia!
Nekem 04 MX-em van (Win10) és az nagyjából zökkenőmentesen működik a 2.4.2.2-es driverrel, de másnak meg nem működik az sem. Én javasolnám, hogy próbáld ki az összes drivert hozzá, követve az itt "Driver installation" alatt leírtakat: https://hifiduino.wordpress.com/musiland-usb/
A fenti oldalon belinkelik, de itt vannak a driverek, elvileg a 01 US mark 2-hoz van win10 kompatibilis, próbáld ki azzal esetleg: http://www.musiland.cn/index.php/Download/index/cid/2.
Linux alatt nem annyira működnek a Musiland DAC-ok elvileg (talán a 04 MX kivételével, de ezt is csak olvastam). Ha jól értem, erről Bodz tud nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Arinisar
csendes tag
.DLL:
Sajnos én azt a hármat már kipróbáltam, amin (a google szerint) meg volt említve, hogy win 10 kompatibilis. A legújabbnál csak a hangerő van látszólag folyamatosan maxon mindnégy oszlopban, a két régebbinél még ugrál is a csúszka kettőnél, meg random számokat írogat.) Azért még lehet, hogy kínomban kipróbálom a régebbieket, mielőtt hétvégén újrarakom a gépemet (ha holnap sikerül életre keltenem a DACot munkahelyi Win7-es gépen)...[ Szerkesztve ]
-
Arinisar
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy használt Musiland 04 MX-et, de nem bírom működésre bírni. Az előző gazdája használta, tehát nem valószínű, hogy hardveres a hiba, hanem valószínűleg a driverük leírásával ellentétben annyira mégsem támogatja a Windows 10-et. (Két elég különböző gépen ugyanazt produkálta az egyes driver verziók esetén.)
Szeretnék érdeklődni, hogy másnak is esetleg volt-e ilyen problémája és meg tudta-e oldani?
(Sajnos asszem jól állítottam be. USB led villog meg az Analog világít [közvetlenül a fejhallgatómat dugtam bele]. Semmilyen hangot nem ad ki, a windows pedig nem tudja lejátszani rajta a teszthangot.)
Remélhetőleg tényleg szoftveres a gond, és legrosszabb esetben csak vissza kell állnom hétre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest