- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
niki24
csendes tag
Sziasztok!
Február 7 óta sz...kodnak a kijelzőhibás laptopommal. Még mindig nincs vége notebookom story-jának. Múlt héten felhívtam a szolnoki Karakter kft, hogy elhoznám a gépet, erre közölték rendeben, össze van készítve a papirokkal együtt, fizessek a garanciális gépre 7080Ft-ot. (Amikor először érdeklődtem, még a szállítási díjat akarták megtéríttetni, majd másodjára a bevizsgálási díjat. Szerencsére már tájékoztattak a fogyvédelmisektől előtte) Az agyam elöntötte a lila köd, telefonáltam a FuSi Mo.kft-nek, akik azt mondták, semmiképp sem fizessek. írjak panaszlevelet. Mondtam nekik, hogy már írtam, március 14-én kaptam meg a választ tőlük, nem találták. Egyébként a szervíz szakvéleménye volt, hogy 'ráraktam a táskát', hivatalosan meg visszajött a FuSi Mo kft-től egy 'szakvélemény' amiben az volt, közzézártam egy 10 cm-es tárgyat. (Pl. kulcscsomót, minden látható sérülés nélkül) Másodszor már készségesek voltak, persze itt már volt a képbe ügyvéd, fogyvédelem....Feltételezem, először írtak valamit, hogy lerázzanak. Na meg azt is, hogy a gép volt selejt.Ok: -garanciajegyet kaptam későn, 6 hónap után már szervíz, 3óra bekapcsolás után olyan forró, hogy 'tojást lehet rajta sütni' kis túlzással, 9 hónap után monitornak végleg annyi. Bocs, ha hosszú lett, de tanulságos és kivárom a végét, hiába szenvedek velük majd 2 hónapja. Egyébként nehéz elérni a FuSi Mo-t, mert üzenetrögzítőre vannak állítva és maguktól nem hívnának vissza. Ezzel nem a lejáratás a célom, nem mondom, hogy mind sz*r, de a mai napig nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet. Azt is megígértem a szervíznek, hogy internetre kirakom az egész paksamétát, a lefotózott géppel együtt+hozzá a független szakértők véleményét. (Megvan a végzettségük nekik is) Ami a legfontosabb, ha nem segítenek abban, hová forduljak, bukom a 218 000Ft-os vételárat, meg a szervízdíjat.Egyéb tapasztalatom a szervízzel: fizetős ügyfelek előnyben, garanciális gépre szarnak nagy ívben. (elnézést) Bocs, hogy megint hosszú lett, bonyolódik a történet.....Sajnos lehe, hogy igy is buktam a pénzt.... Fujitsu Siemens....no...never...Már csak el akarom passzolni és lecserélni a gépet, de ingyen is kivágnám, csak ne lássam többet, na meg a szervizhálózatot sem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Rövid videón a Lighthouse of Madness
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
- Dell (i5, 8 GB, 250 SSD, 2 GB VGA) egyszerűbb játékokhoz! AkciÓ
- Dell Latitude 3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD) AkciÓÓ!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Lenovo Legion 5 15,6" FHD Ryzen 7 6800H, 16GB, 512GB SSD RTX 3060 6GB,STORM GRAY,ÚJ,GARANCIA
- Sony Vaio SVE1513C1EW Notebook
- Lenovo Gamer Notebook - GTX 1650 4GB - i7 9750H - 8GB DDR4 - 256GB SSD
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i5 1245U 16GB RAM 512GB NVME SSD HUN Bill Dell Gar 2026.03-ig
- Macbook Air M1 16GB RAM 256SSD
- Lenovo X1 Yoga Gen8 14" FHD+ Touch x360 Intel i5-1345U 32GB LPDDR5 RAM 512GB NVMe 27 hó gyári gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest