- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
netmesterke
aktív tag
Szia!
Talán emléxel még, én is a kijelzőhiba miatt irtam a fórumba. Nekem azóta megoldódott a gond, kicserélték a gépemet egy újra. Mivel irtad hogy a géped hónapokig állt szervízbe már ezért jogod lenne azt mondani hogy elállsz a szerződéstől, a jelentős kényelmetlenségre hivatkozva. A fogyvédemi tv szerint ugyanis törekedni kellene a 15 napos határidőre... de én nem akartam elállni, irtam nekik hogy eggyezzünk meg valamiféle kompromisszumban, és akkor fölöslegesen nem megyek a fogyvédelemhez meg a birósághoz, ez mindkét félnek jobb ugye. Próbáld meg esetleg Te is, hátha elérsz egy cserét. Nekem fontos volt a gép a tanulás miatt, aztán azért nem is akartam pereskedni meg a szerződéstől elállni. De véleményem szerint rendesek voltak ott fenn Pesten. A szolnoki Karakter Kft viszont nagyon nem lopta be magát a szívembe. Nem igazán tetszett a hozzáállásuk. De ha szervizbe kell vinni akkor jobb oda vinni ahol vetted. Tv szerint ugyanis az eladó a kötelezett, szal ő köteles intézkedni. Látogass el a fogyvédelmi fórumra, sok okos tanácsot kaptam tőlük én is!
További sok szerencsét!
netmesterke -
djadji
senior tag
Igen.. valahogy az ''ügyvéd'' szó sokkal kézségesebbé teszi az ilyen szemétláda boltokat, szervizeket. De ilyen szó a ''bíróság'' és a ''fogyasztóvádelem'', és időnként bejön ''a főnökével'' megoldás is....
Soxor csak az a szemét lusta disznó, aki putl mögött áll és ő akarja szebretenni a lóvét/anyagot/cserealkatrészt. A főnök nem is tud az egészről, hogy ilyesmik előferdülnek nála.. (a ''ferdülnek'' szó nem elírás, ténylegesen ezt akartam írni!!!)http://djadji.fw.hu
-
Meiser
tag
Oké, oké visszavonom, ne haragudj! Csak így elsőre olyan furcsa volt .Szerencsére még nincsenek ilyen rossz tapasztalataim pesrze ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek. Az üzleti szférában a profitorientált gyártók, kereskedők többége azért inkább a saját érdekeit nézi és sok minden kitelik tőlük, legyen az ilyen vagy olyan márka.
-
djadji
senior tag
Én ekhiszem neked.. sjana elég régen benne vagyok ebben a szakmában (informatika.. nem a laptop) és elég sokmindent tapasztaltam én is.. Ugyhogy simán elhiszem a dologt. És azt is megértem hoyg utálod a FUSIt érte. Én se veszek soha olyan alaplapot ami egyzser szívatott 3 hónapig.. pedig a szemét nagyker volt a hibás... De se alaplapot nem veszek se abba a boltba nem megyek többet....
Ugyhogy Részemről továbbra is: Kitartást!
UI: mikor lén nagyfejűen (majd fölrobban az agyam az idegtől) bemegyek egy boltba, akkro valahogy mindjárt segítőkészebbek, mikro láétsjájk hoyg 1 rossz só és szétverem a boltot... (pedig nem vagyok egy nagydarab.. )
Nem lehet hoyg többre mennél 1 férfiember segítségével (márha a niki egy lányt takar), aki esetleg konkrétan elküldi az illetőket a jó édes ***** anyjukba? (és nem csillagozza ki a szót mint én.. )http://djadji.fw.hu
-
djadji
senior tag
hát.. sajnálom a dolgot...
Én is beszéltem a FUSI moval valami 40es számon.. nekem egyből felvette valaki aki segítőkész volt.. sajna nem tudtuk megoldani. De aznap este 6ig (az én hívásom olyan 2 körül volt) 5szor hívott vissza a srác a mobilomon, hogy éppen mit tudodtt intézni és hoyg németből milyen e.-mail kapott (és ezt mind küldte automatán a mailemre is, csak telefonon is elmondta..) Aztán mondta hopyg Szegeden hol vana szakszervíz. Végülis nem vittem be, mert a Vistával teljesen jól müxik, de felhívtzam őket és mondták hoy mikor vigyem ha akarom... Aztán mélbnen írtam nekik hoyg milyen RAm vana gépbe és hoyg mennyi lenne rakni bele még 1 GBot. Elkérétk a serial számot .. és aznap válaszoltak hoyg 14.000+Áfaért raknak bele 1 db 1 GBos RAMot és ha 2 kell hát ennyibe van. Ujabb levelemre még azt is elmondták jelenleg milyen RAm van a notiban és hoyg náluk egy hasonló mennyibe van, hoyg kb enyniért tudnám eladni (mert nem számítják be sajna..)
Ugyhoyg nekem a Szegediekkel jó tapasztalataim vannak... Lehet hoyg a szervíz cég szeretne kersztbetenni neked...???
MIndenesetre drukkolok hogy sikerüljön... KITARTÁS!!! azt nem tehetik meg hoyg nem kapsz jó gépet.. csak sokáig szarakodnak vele... HAjrá, kitartás..http://djadji.fw.hu
-
Vertike
csendes tag
Hello!
Nekem is L1310 es laptopom van!
Neked is elkezdett kerregni a ventillátor? És a tft meg olyan , mintha foltos lenne és méhány helyen olyan mintha ujjlenyomat lenne rajta és ott világosabb? Ajánlom a Rikvestet! Én beadtam a gépet mehettem érte du, hazahozhattam és majd akkor viszem vissza, ha mwegjött az alkatrész.. A Serko ül rajta, amíg megjön az alkatrész... Továbbá az ügyfélszolgálat is egy kalap...
Tudom sokan szidják a rikvestet, de nekem eddig szimpatikusak... Úgy látszik az L szériának vannak betegségei...Vertigo [ Fujitsu- Siemens Amilo L1310G -> 1,6 GHZ 512 RAM 60GB HDD <- ]
-
Gus
aktív tag
Ha összetört a kijelző, arra nem érvényes a garancia. Ha nincs mechanikai sérülés, akkor igen. Nem kell ahoz leejteni a notit, hogy a kijelző eltörjön. Láttam már törést eleget.
Pl: - rá lehet zárni valamire, (toll, kulcs, stb)
- a táskában a táp megnyomja az LCD-t a fedlapon keresztül. (sok táska nem védi eléggé a notit, nem beszélve azokról, akik csak úgy begyömöszölik a noti tetejéra a tápot)
- csomagtartóban rápakolnak valamit,
- sőt volt egy ügyfél aki azt mondta, -''kimentünk a szobából vacsorázni, és mire visszajöttünk el volt törve a kijelző''-, mondjuk ilyenkor érdemes elbeszélgetni a gyerekkel.
Persze lehet az elektronika hibája is. Vidd be egy szervizbe, és rögtön kiderül. Ha törött az nagyon fájni fog sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Hatalmas,Core i3(4.Gen),Acer E5,17.3"HD+,8GB DDR3,1TB sata III,4xUSB,DVDRW,Kam,Mesés áron,garival.
- Gyönyörű Macbook Pro Retina Touch Bar 2017 i7 16gb, 256gb jó akku
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 16/512GB, touchbar, garancia
- MacBook Air M2 8/256Gb, 100% akksi, 2 töltés, gari 2027.08-ig, kifogástalan állapot
- Samsung NP-300E7a hibátlan nagyon szép állapotú eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest