Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonRazzino
senior tag
válasz #04331520 #34505 üzenetére
@benedekco: Végignéztem az izlandi albumomat, tényleg fasza képek vannak benne. A hiba annyi, hogy ez alig a fotós érdeme. Az a hely olyan, hogy megfelelő időjárás/fények mellett odaállhatsz egy bármilyen 2019 után gyártott középkategórián felüli mobiltelefonnal és meglőheted életed tájképét.
@Újgyerek: Nem jönnék az áltudományos baromságokkal, hogy mi a normál látószög (szerintük egyébként az FF szenzor átmérőjének megfelelő mm vagyis 43. Ez alapján, szent palacsintánk az XF27 van legközelebb hozzá), de inkább a saját szavaimmal:
Ha beszabadulok egy olyan rendezvényre, ahol nem vakuzhatok, akkor nyilván a zoom-ok a táskában maradnak. Ha egy darab fixet választhatok magamnak, amivel egy ilyen műsornak nekimegyek az a 23-asunk. Ezzel a problémám a következő: az XF23F2 nekem(!) kevés, téma leválasztás félalaknál is nulla, F2-vel meg sokkal nem vagyok bejjebb a zoomnál. Az XF23 1.4 képe elfogadható lenne, de olyan kibaszott lassú az az obi (akármilyen vázon), hogy többször felidegesített a hezitálásával, ezért eladtam. Jelenleg egy Viltrox 23 1.4-et használok, ami elég gyors, képközépen nyitva is elég éles, viszont a képi világa borzasztóan elüt a megszokottól, valamint "optikailag sokkal kevésbé korriggált" mint a mi XF obijaink, amik a vázon az LMO-t bekapcsolva szinte minden aberrációtól mentesek. Na ez viszont nem. Itt CA hegyek vannak, egy kis ellenfényre is picsába dobja a kontrasztot, olyan fátyolos lesz a kép, hogy még portréknál is dehaze-elnem kell. A vinnyetta pedig arrogáns és nem szépen homogén (mint mondjuk egy XF35 1.4-nél vagy egy XF56 1.2-nél) Long story short: jelenleg nincs olyan 23-as obi Fuji X-re ami nekem(!) megfelelő lenne.
Emiatt többször próbálkoztam, hogy az XF16 lesz AZ obi, amivel megpróbálok mindent megoldani. Ekv 24 mm-en azért már nagyon kell figyelni arra, hogy a lényeg még véletlenül se kerüljön a kép széléhez közel, valamit egy XF16-ossal végiglőtt estélyen nem volt egy olyan képem se, amiből ne vágtam volna jócskán. Amit képminőségben nyertem, azt a vágással el is veszítettem. Most az a vízióm, hogy az a plusz ekv. 4 mm majd segít abban, hogy egy kis arcbamászással (COVID ) leválthassam a béna 23-asainkat. Szerintem egy XF18 és XF35 párossal egész jól le lehet hozni egy ilyet balhét. Majd elmesélem bevált e. Egyelőre Európában nem rendelhető, ahogy látom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest