- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
Cisco Routereket szeretem! (nekem nincs, mert no money, meg elotte ossze kellene rakni egy szervert is ami menne 24/7 es figyelne az egesz forgalmat, leszurne az adatokat es csak ugy engedne be, utana router (itt is megakad egy-ket dolog ami esetleg atjutott) es utana jonne az en gepem) Folytatva: Sok ismerosnek szereltem mar be ilyen gagyi 5-6e-s cuccokat amik netmegosztasra jok, de arra amire nekik kellett nem.... 4 gep egyszerre stb... Nem is mondom hany Routerjuk pukkant el es, hogy abbol tuttak volna venni Ciscot... De utana vettek egyet (25e korul volt azt mondtak sajna az arakat most nem nezem annyira, majd ha nekem kell akkor rahasalok) Es a Cisco rendesen viszi. Igaz azokbol is vannak hibas/rossz darabok, de oszinten Mibol nincsenek? Mert szerintem mindenbol van.
Szal ha Router kell nagyobb dologra akkor CISCO! Nem ezen kell sporolni!
Uhhh bocsi a sok OFF ert....
Operator: Akkor meg miert nem intezel egy FIX IP cimet is? Meg gyorsabb netet stb Ha az en ismerosom lenne en mar elinteztettem volnaMondjuk tuti meglesz az ''ara'', de hat kez kezet mos!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi SIM-ek itthon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest