Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Sziasztok! Nagy próblémám van, most naon letört vok, nemtok fogalmazni, ezért beillesztem. Amit nehezen megírtam az info@freemail.hu-nak.
Tisztelt Freemail!
Utoljára tegnap (jún.22) délután be tudtam lépni a fiókomba melynek azonosítója: @freemail.hu. Estére már hibás jelszó vagy felhasználónév hibával nem enged be. Mindezt otthonról tettem. Sajnos a jelszóemlékeztető nem működik, pedig emlékezetem nem csal, én beállítottam. Ez a cím (gmail amiről írok) másodlagos vagy továbbítási cím, nem emlékszem pontosan. Elképzelhető, hogy illetéktelen kezekbe került a fiókom? Hogyan, amikor otthon voltam? Otthonról használtam aznap? ESET SMART SECURITY védelmi rendszerem van napi frissítéssel. Nagyon fontos anyagok vannak abban a fiókban, az életem. Kérem segítsenek.
Üdv,
Küldtem a freemail-es fiókomhoz mail-t és az tökéletesen továbbította a gmail fiókomhoz. Nemtom ez jelent-e vmit
Szerintetek télleg baj van
Reggel 7 körül küldtem nekik, eddig semmi válasz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP omen 17-w131ng bontva
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintetek télleg baj van