- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- E-book zenészeknek
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
ja, de vannak azért jó helyek, most éppen Cadiz tetszik, bár nem az a kifejezett üdülőhely

azt én is
hülyélye egyszer bemászott egy bolygó atmoszférájába
Kifogytak a kajából, aztán főnökök összegyúltek, hogy valami okosat kitaláljanak, sorshúzás, és a Ventru ág ment a mészárszékre(!). Azóta ugyan nincs Ventru ág, de mégis van mindenkiben. hm, ide most nem rakok smilet.
nem fps, hanem mint pl. a Rheinland-osok az ásatásnál, engine simán tudná. Lehetne hegyek között repkedni
baz, sugárzás miatt 10-20k-kat kell repairnom a hajón, de nem gáz, elhagyott fegyverekből meg rakományból összejön még ~50k a mission 30k-ja mellé
Lunatic: inkább 10 szintűeket találtam össze-vissza, vagy 3párnyit, meg 1 pár 7-es szintűt, mielőtt Anubis lecseréltem volna. Most meg már az ellenségek is hajigálják el a 7-8 szintű cuccokat. Elég sokáig nyomtam azzal, aztán vettem 1 hammerheadet, és azzal szálltam be a Corsairek rendszerébe, jó kis út volt.
ja, ha megnézed, hogy a patrol mapon hova mennek az őrjáratok, akkor lehet találni bázisokat meg jumpholekat. de persze csak óvatosan.
Sinclar(így hívták a tudós nénit?)-t kellett megmenteni, aztán futás 1 bázisra, ott nézett valami fehér meg villogó dolgot. Na az élőben is jól néz ki, találtam 1-et, csak kicsit radioaktív
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Warzone
- Okos Otthon / Smart Home
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EAFC 26
- E-book zenészeknek
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest