- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
hoffman_ #669 üzenetére
Hát a mozgó alkatrészek már csak ilyenek, zajt generálnak.
Nálam szinte még mindig úgy van ahogy összeraktam csak vga-t cseréltem és mégis betettem egy ventit az előlapba.
Vettem sűrített levegő sprayt amivel tisztítóm mert tényleg hamar megül a por és csúnyán nézz ki.
Venti cseréken én is gondolkodom, nem mintha ha hangos lenne de van itthon régről 2-3 db Coolink SwiF2 120P amiket a szilikon tüskékkel rögzítve talán még halkabb lenne a gép.
Alapból sem hangos max. néha napján kapja el valami rezonancia (szintén asztalon, 1 méterre tőlem) ekkor kicsit megmozdítóm a házat és elkussol.
Vinyókkal nem küzdöttem még talán nem is fogok max. beforgatom őket a légáramlat irányába mert most még merőlegesen kapják a friss levegőt.
Amúgy nálam is Samsung 7200rpm-es vinyók vannak (szerintem mindegy milyen gyártó, mindnek van hangja/rezonanciája működés közben) a négy gumibaknál rögzítve és betolva a sínbe és slussz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest