Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz davidsz #666 üzenetére

Igen, már csak az a baj, hogy nem most fogok vinyót venni, amilyen árak vannak. Amúgy lehet, hogy rezonálna a HDD-d itt is, az XL kicsit más kategória, a rengeteg bélést ne felejtsd el, ilyen szempontból jelentős.

Eddig is ezek a vinyóim voltak, a másik ház nem rezonált szerintem, abba hagyományos módon be voltak csak csavarozva. Aztán lehet, hogy az is búgott, csak a földön volt, ami nem mindegy, messzebb is volt, és stabilabb is, mint az asztal.

Kissjeno:

Nekem a ventik bökik a csőröm, most keresek újakat, illetve ez a rezonálás. A többi problémád:

- a jacket sokat használom, tökéletes
    - az USB-k egyszer nem működtek, szerintem kontakt hiba volt a lapnál, szétszedés óta hibátlan megint
    - a tetőn biztos jön ki zaj, de mivel amúgy se hangos a konfigom, és halkítani szeretném nem ez a döntő, levett oldallappal se hangosabb a cucc
    - az előlapi rács porosodik nagyon, ez tény, én oda direkt nem rakok ventit. Ez persze a HDD-k hűtéséhez némi modot igényel, ezen épp dolgozom(már kész, ma volt a teszt, de hangos a 8 centis venti, kell egy teljesen hangtalan)

mod:

Leszabályozva a ventiket és ezt a HDD modot megcsinálva már elég halk a ház amúgy. Ami a gond szerintem hogy tényleg itt van bő fél méterre a fülemtől, és ha csend van, nem megy a tévé, vagy zene, akkor hallom. Ezen már csak vízhűtés, SSD és agyonmoddolt HDD keret segítene.

Új hozzászólás Aktív témák