Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvse1995
senior tag
Nem tudom nektek milyen tapasztalataitok vannak a mobilx-el(gondolom a legtöbb fractal ház onnan van), én megosztom az enyémet:
10 napja rendeltem meg egy core 1000-t és az ígért 4-5 napos szállítási idő ellenére semmi.
Írtam nekik a live chat-en (ami egyébként nagyon lassú) annyi volt a reakció, hogy sokáig tart amíg elér a kiválasztott átvevőhelyhez. Ez nem is baj de kérdem én, hogy akkor miért írnak 4-5 nap szállítási időt ha nem tudják betartani.Ez a harmadik hely ahonnan rendeltem és ez előző kettőnél 4 nap alatt itt volt a pickpack pontban az áru, szerintem ez valahol elkeverhette a DHL...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest