- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvse1995
senior tag
válasz
Strix Aluco #812 üzenetére
Biztosan jobb, bár azzal tapasztalatom még nincs.
Egyébként ha jól tudom akkor az a sharkoon kifejezetten jó belsővel rendelkezik és tényleg nem drága szóval mindenképpen jól járnál vele. -
tvse1995
senior tag
válasz
Strix Aluco #808 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy semmi nem fér be oda. Nálam az optikai helyére vannak betuszkolva a kábelek.
-
tvse1995
senior tag
A hivatalos adat 135mm.
Egyébként szép rendezett lett. Kihoztad belőle a maximumot amit fix kábeles táppal lehet.A sajátomról most nem találok egy képet se, pedig csináltam egy párat cikkhez amit meg is írtam a házról de valamiért nem küldtem be és azóta eltűnt a sok újratelepítés közben.
-
tvse1995
senior tag
Nem tudom nektek milyen tapasztalataitok vannak a mobilx-el(gondolom a legtöbb fractal ház onnan van), én megosztom az enyémet:
10 napja rendeltem meg egy core 1000-t és az ígért 4-5 napos szállítási idő ellenére semmi.
Írtam nekik a live chat-en (ami egyébként nagyon lassú) annyi volt a reakció, hogy sokáig tart amíg elér a kiválasztott átvevőhelyhez. Ez nem is baj de kérdem én, hogy akkor miért írnak 4-5 nap szállítási időt ha nem tudják betartani.Ez a harmadik hely ahonnan rendeltem és ez előző kettőnél 4 nap alatt itt volt a pickpack pontban az áru, szerintem ez valahol elkeverhette a DHL...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest