- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszn
őstag
Köszi srácok a segítséget!
Tegnap nekiestem mindenféle szivacs meg gumi anyagokkal. Jól megszenvedtem vele és elég nevetséges így utólag, de sikerült megoldani a dolgot.
Inkább nem vázolom fel az egész folyamatot, mert a lényeg az, hogy végül is semmilyen plusz anyagot nem kellett felhasználni hozzá. Hogy miért és hogyan lett mégis jó így azt nem tudom, pedig legelőször is így próbáltam ki (és nem csak akkor egyszer). Szóval rácsavaroztam a tálcára, nem annyira, hogy szétnyomja a gumit, de annál jobban, hogy esetleg hely maradjon a gumi és a vinyó között. És valahogy jó lett.Nem tudom mi változott azóta...
Egyébként a feleslegesnek tűnő procedúra során egy csomó dolgot megfigyeltem. Például, hogy van amelyik tálcában jobban felerősödik a búgás, az se mindegy, hogy a két vinyó milyen messze van egymástól. Meg azt is, hogy az egyik vinyó alapból sokkal jobban búg (pedig ugyanolyan a kettő). Ja és a háztól kb másfél méterre állva hallani a legjobban a búgást.Fontos dolgok ezek.
Na köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mikrotik routerek
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest