- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gamepad
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Hát nekem egy Seasonic x660 van annak is elég vastag és hosszú a kábele,(szintén harisnyázott megnéztem kereken 600mm-es a 24-pin és a pci express meg 650mm.) de nem gond én moddingoltam régen így csak megoldom valahogy
. a Lian Li-be sem volt egyszerű, de még is elfértem, igen dolgozni kell vele, de pont ez a lényege
szerintem szépen laposra egyengetve, és odarögzítve az alaplapi tálcához elfér az. Nekem is szintén scythe vezérlőm van ami az ajtó miatt nem fér el, de én beljebb tolom majd aztán ha lesz némi anyagi plusz, akkor veszek egy aerocool fx6t-t. Hát Zodiaktól van és ő mondta hogy előttem 2-en vettek ilyen házat én vagyok a 3-ik
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Thermaltake View 71 Tempered Glass
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. a Lian Li-be sem volt egyszerű, de még is elfértem, igen dolgozni kell vele, de pont ez a lényege
szerintem szépen laposra egyengetve, és odarögzítve az alaplapi tálcához elfér az. Nekem is szintén scythe vezérlőm van ami az ajtó miatt nem fér el, de én beljebb tolom majd aztán ha lesz némi anyagi plusz, akkor veszek egy aerocool fx6t-t. Hát Zodiaktól van és ő mondta hogy előttem 2-en vettek ilyen házat én vagyok a 3-ik
.