Legfrissebb anyagok
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook hibák
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Sziasztok én már berendeltem a define minit elcsíptem az utolsót ami itthon kapható volt. Hétfőn veszem át vagy kedden, hopp hétfőn nem, mert pünkösd hétfő van
. A kis lian li 351-et váltja kicsit jobban elférek benne, bár ezt is szerettem. Vizes rendszer egy az egybe átültetve lesz belé. Így tényleg hűvös, és csendes lesz mint most. Nálam ez első látásra szerelem volt majd meglátom élőben folytatódik e a románc
. Képek jönnek természetesen, mert erről érdemes lesz. Egyébként ez acél ház ugye? mivel az alumínium nem ilyen nehéz alapból sem, 9-kiló a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Fekete AIO Vízhűtés Garancia: 2030.10.09 ALZA
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Kolink Continuum 1200W Platinum Moduláris Tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. A kis lian li 351-et váltja kicsit jobban elférek benne, bár ezt is szerettem. Vizes rendszer egy az egybe átültetve lesz belé. Így tényleg hűvös, és csendes lesz mint most. Nálam ez első látásra szerelem volt majd meglátom élőben folytatódik e a románc
. Képek jönnek természetesen, mert erről érdemes lesz. Egyébként ez acél ház ugye? mivel az alumínium nem ilyen nehéz alapból sem, 9-kiló a kicsike.