Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Sziasztok én már berendeltem a define minit elcsíptem az utolsót ami itthon kapható volt. Hétfőn veszem át vagy kedden, hopp hétfőn nem, mert pünkösd hétfő van
. A kis lian li 351-et váltja kicsit jobban elférek benne, bár ezt is szerettem. Vizes rendszer egy az egybe átültetve lesz belé. Így tényleg hűvös, és csendes lesz mint most. Nálam ez első látásra szerelem volt majd meglátom élőben folytatódik e a románc
. Képek jönnek természetesen, mert erről érdemes lesz. Egyébként ez acél ház ugye? mivel az alumínium nem ilyen nehéz alapból sem, 9-kiló a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Filmgyűjtés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A kis lian li 351-et váltja kicsit jobban elférek benne, bár ezt is szerettem. Vizes rendszer egy az egybe átültetve lesz belé. Így tényleg hűvös, és csendes lesz mint most. Nálam ez első látásra szerelem volt majd meglátom élőben folytatódik e a románc
. Képek jönnek természetesen, mert erről érdemes lesz. Egyébként ez acél ház ugye? mivel az alumínium nem ilyen nehéz alapból sem, 9-kiló a kicsike.