Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Sziasztok én már berendeltem a define minit elcsíptem az utolsót ami itthon kapható volt. Hétfőn veszem át vagy kedden, hopp hétfőn nem, mert pünkösd hétfő van
. A kis lian li 351-et váltja kicsit jobban elférek benne, bár ezt is szerettem. Vizes rendszer egy az egybe átültetve lesz belé. Így tényleg hűvös, és csendes lesz mint most. Nálam ez első látásra szerelem volt majd meglátom élőben folytatódik e a románc
. Képek jönnek természetesen, mert erről érdemes lesz. Egyébként ez acél ház ugye? mivel az alumínium nem ilyen nehéz alapból sem, 9-kiló a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- XPEnology
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Jonsbo C5 Silver Alu
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest