Hirdetés
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
totron
üzenetére
"3 féle vitamint is erősen roncsol" erröl van szakcikk ?
en ezt ismerem (es magam is mikroban parolok zöldsegeket): [link]
"Tim Spector, Federica Amati: The other tip is to maximize the sulforaphane is to actually microwave your broccoli. You get three or four times more sulforaphane when you microwave it than when you heat it. Most people think microwaving is really unhealthy, but actually in some, cases it can be a real boon, it because it works differently. ...Broccoli, I learned that I should microwave it." -
Moleman
addikt
válasz
totron
üzenetére
Jaj, nekem pont az agyamra megy a gombos mikró, eddig mindig tekerősöm volt, csak most pár hónapja használok gombosat. Már szétszedtem, leragasztottam 15 réteg szigetelőszalaggal a kis hangszóróját, hogy halkabb legyen, de így se bírom. 2 idegszálnyira vagyok attól, hogy kitörjem a nyákból a hangszórót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dyson Supersonic Origin (Fekete/Nikkel)
- Nissan Leaf 1 Tekna 24kWh / 9 pálcás
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- LG mosógép és hőszivattyús szárító összeszerelő konzollal
- Olcsóbb! Új, felbontott Bosch GWX 17-125 PSB 1700 W X-lock prof. sarokcsiszoló flex - 1,5 év gari!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mr.Csizmás
krizmo_