Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz avl #13439 üzenetére

    Van, de majd máskor linkelődik be. Az ízeken nem érzed mi van? Kizártnak tartom, hogy bármit hozzá tenne/jobban csinálna a mikró, ellenben én sem azt állítottam, hogy káros, tehát egészséget károsító, hanem hogy kvázi kivesz az ételből, esik az élvezeti, de a beltartalmi érték is. Vízben (is) oldódó vitaminok hajlamosak roncsolódni a folyamat során. Minthogy a vízmolekulákat gyorsíjja a gépezet, ennek ára van. Végeredményben tehát nem rossz, de a jótól is távol esik. Valamirevaló helyeken nem véletlen nem látsz egyet sem (ellentétben az indukciós lappal, annak van ipari verziója is). Ha valaki védeni akarja a technológiát, a hagyományos főzéssel érdemes versenyeztetni. Szerintem jobban is megtisztelhetjük az alapanyagot. Beep-beep.

Új hozzászólás Aktív témák