Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
totron
#12623
üzenetére
Feldolgozott élelmiszerben valóban nem jó.
Ellenben a rezisztens keményítő nagyon is hasznos, csak az alig található pár élelmiszerben. Tulajdonképpen a növényi rostok is keményítők és csak ők képesek emésztés nélkül átjutni a gyomron és lejutni a megfelelő helyre, hogy vizet és ennivalót vigyenek a jó baktériumoknak.
[link]
Át is fogok állni a fermentált zabkására (főzés nélkül).
Mert a főzés is lebontja a rezisztens keményítőt és egyszerű (felszívódó) szénhidrát lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mr.Csizmás
krizmo_

