Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz #18001664 #54195 üzenetére

    A mostani szabályrendszer már szerintem több, mint egy éve megvan (2015. április-május táján készült el, ha jól rémlik). Szerintem nem én definiáltam ezeket, közös akarat által lettek azok, amik most. Mivel a szerkesztett képeknek van külön topik, úgy gondolom, hogy logikus is jelen helyzetében a dolog. Ha jól érzem, a "filterezett kategóriát" nem ugyanúgy értelmezzük; emlékeim szerint a fizikai szűrők használata ellen senki sem szólt még eddig, csak az utólagos szerkesztésért. Makró kép szerintem is jöhet, hiszen azzal is az adott készülék kamerájának képességeit lehet érzékeltetni, prezentálni. Nekem is úgy rémlik, hogy már régebb óta fel-fel tűnsz a topikban, így Te is láthattad a "szabályok" előzetes tervezetét, részt vehettél a kialakításukban. :)

    Értelemszerűen semmi sincs kőbe vésve, minden módosulhat, kérdés, hogy mire van igény? És ez a kérdés most mindenkinek szól! :)

    Egyébként nem ismerlek személyesen, de szerintem nem öregedtél ki még innen, nyugodtan hozhatsz még képeket, csak a szabályoknak megfelelően, ha kérhetem. :)

Új hozzászólás Aktív témák