Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
motifator #18597 üzenetére
Jó, hát a mezőny többi része azért segített, volt az elején némi lökdösődés, aztán az első kanyar után a betoncsőben kötöttem ki, az áttörhetetlen korláton kívül. Y-ra meg megint a csőbe rakott vissza, szóval ki voltam vele segítve. Mire visszatolattam, volt a teljes mezőnynek fél kör előnye. Ehhez képest 15 mp-cel az első után értem be, ami annyira nem rossz, a cél előtt már ott toltam magam előtt az egyik drivatart. Ha van még egy kör, olyan 5-6. helyre fel tudtam volna jönni kb, nem volt erős a mezőny.
p
-
motifator
senior tag
válasz
parandroid #18595 üzenetére
Én próbálom nem nagyon rallysra venni a stílust, figyelek a féktávokra, így a csekkpont épp megvan de nem is vagyok a legpengébb ami a tempót illeti
-
motifator
senior tag
Én tegnap délután kimaxoltam a feladatokat, csak a napi maradt. Nálam is kilépkedtek a csapatból, a végére hárman maradtunk a hat ellen, mondjuk így sok esély nem maradt a győzelemre, de a játék a lényeg
A trialhoz megcsináltam a 03' RS Focus-t B700-ra, összkerék, fék, ami belefért, de nem igazán bírtam lépést tartani az elejével.
Ami a kredit szerzést illeti én újabban skill pontokat gyűjtök a BMW M6 FE-el, aztán elkezdem a wheelspineket kiszedni a garázsban lévő autókból, ha épp szerencsésen teker simán lehet milliókat is összeszedni vele. Nem beszélve a kredites autókról, egyes típusokban 100.000 - 300.000 kredit is van. -
lanszelot
addikt
Hello,
Van az a Lotus-os íze... szerezd meg, ülj bele, stb
Mi a 4ik? Mit kell csinálni? -
válasz
parandroid #18587 üzenetére
És tényleg, az első kört nyertük, erre a másik csapatból elkezdtek kilépkedni.
-
Qkackca
őstag
válasz
parandroid #18587 üzenetére
Igaz, a múltkor én is csak úgy vettem észre, hogy mondtátok, de jellemzően én azt kihagytam többnyire.
Most ki is írja mielőtt elkezded, érd el a 2. helyet, csak olvasni kellene (meg legyőzni a régi beidegződést) -
parandroid
félisten
válasz
Qkackca #18586 üzenetére
Hónapokba fog telni, mire rájönnek, hogy működik. Sokan sose fognak rájönni. Elég ha itt a topikban körülnézel, az sem tiszta, hogy hogyan kell megcsinálni a napi/heti feladatokat. És ide már eleve az jön, aki valamennyire utánajár a dolgoknak. A játékosok egy mérhető része totál fogalmatlan, és/vagy funkcionális analfabéta.
p -
Qkackca
őstag
Készüljetek, ez a trial nagyon kemény
Az emberek fogalmatlanok, felkészületlenek, a technika meg gondokkal küzd, vagyis kidobál...
-
Zeki
nagyúr
Köszönöm a segítséget!
-
-
Qkackca
őstag
qkackca - cross the country (long) 329 142 232
qkackca - wc17 889 890 916
qkackca - sziget 144 495 795
qkackca - derwent path 133 908 184
qkackca - csigusz 202 618 546
qkackca - p 143 630 893
qkackca - icelake 138 279 671
qkackca - hillclimb 194 056 310
qkackca - hillside 123 419 042 (elvileg ugyanaz mint a hillclimb)
qkackca - amblelimits 387 540 786
qkackca - amblelimits part 2 105 696 044
qkackca - ambleside gyűrű terepkörverseny 140 571 734
qkackca - passz 295 161 683
qkackca - frozen rally 124 002 641
qkackca - lakehurst 169 256 342
qkackca - faintheart 732 807 876
qkackca - hegyalja 542 692 477
qkackca - viadukt rally 390 352 049
qkackca - bozotos 158 900 542
qkackca - külvárosi terepverseny 196 127 923
qkackca - expedition water 134 433 231
qkackca - mixedfun 212 645 698
qkackca - beachside 159 476 310
qkackca - moorhead rali v1 414 599 336
qkackca - bamburgh part menti körverseny 428 909 235
qkackca - king of the hill 660 294 418
qkackca - hold the lines 707 552 076
qkackca - városi futam 1 643 528 924
qkackca - Edin cikk cakk 593 275 281
qkackca - Edincity 2 555 475 437 (startbug)
qkackca - Edincity 2 164 414 601A nagyját már úgyis megosztottam, itt a lista.
Egyik-másik hátha okoz pár kellemes pillanatot, biztos lesz olyan is ami nem fog -
Ventur@
senior tag
Én a havi feladatokat lenyomom min. 50%-ra, abból összejön egy kevés. De sok credit inkább nekem autóeladásokból jött össze
. Mindig betárazok ezt-azt
. Múltkor feltettem kb. 30 milla értékben autókat (kb. vagy 8-at) és volt olyan, amit azonnal vittek max. áron (ez volt pl egy Divo 14-16 millióért. Full alap, semmi tuning, semmi nem volt belőle kiszedve.) és a 8-ból csak egyet nem vittek el. Kerestem velük vagy 28 milliót
. Igazából gyűjtöm a forzathonokat és ami várhatóan eladható lesz, azt forzashop-ból megveszem és tartogatom. Minden évszakban nézegetem az AH-t és, aminek hirtelen nagy lesz az ára, azt nézem is hogy van-e nekem. Ha van és több is van belőle, akkor már dobom is fel
. Az első 1 milliót volt nehéz megszerezni, ahogy tartja a mondás..., de ez nekem inkább az első 10 millióra érvényes
.
Ui: Igazán nincs mit
. Érzem, hogy még ezt jól el fogom tudni valamikor adni
.
-
parandroid
félisten
Na, csak meglett a Capri FE. Hónapok óta nézegettem majdhogynem napi szinten. Egyetlen alkalommal láttam, amikor a kollégával megbeszéltük, hogy felteszi nekem, de telefonon egyeztetve sem sikerült behúzni.
Ma egymás után kettőt is láttam 3M körül, de mindkétszer buyout failed, gondoltam kattintgatok tovább, hátha visszateszi valaki drágábban, aki elvitte, és jött is egy 20M-ért, amit sikerült behúzni. Yay.Kapott is egy nagyseggű mangalányos festést, meg egy lazydata dirt tuningot, és mentem vele egy gauntletet, de kb annyira kezes jószág, mint egy eltévedt zsiráf a jégmezőn, szóval dirtre marad az rs200, ez meg elfér a gyűjteményben.
Így most a szezonos új autók mellett csak a két mclaren hiányzik: a 720po, meg az owen’s.
p
-
Zeki
nagyúr
Hehe...
Anno a fiam megvette 10 millióért a Ford supervant véletlen, mondom el kéne adni hogy legyen pénze, erre 2.1 millióért lehet már csak eladni.
Felrakta árverésre, Rebeka9 néven. Ha valaki megvenné, jó lenne.
Köszönöm! -
AsakuraDave
őstag
válasz
parandroid #18570 üzenetére
Ergo full felesleges az online része és tele van baromságokkal. A collusion nagyon jól megvan oldva. Csavoka belém jön és rólam lepattanva megy tovább a kanyarba én miatta neki megyek a falnak és még be is lassít. Ha ez fordítva van akkor én szellem leszek es a falba csapódok. Van mikor belassit pedig csak drift tappelem a falat a kocsi seggével máskor meg 200al vissza pattanva sincs semmi.
Meg persze a versenyek 70%a dirt/cross country. Igen bazdmeg egy játékba ami tele van hiper szuper sportkocsikkal én arra vágyok majd hogy undorító suvokat buggykat vezessek igen még több ilyen versenyt pls....Istenítitek itt, hogy a legjobb sim-arcade játék... Semmit nem ad a simhez semmit. Játszál minden segítség nélkül és mit kapsz? Oh +100 credit hűha 10k helyett 20k mikor 10millás autok vannak . Online akarsz top1 lenni? Használd az az egyetlen egy autót azzal az egyetlen egy tuningal amit az 100000 másik. Ha vissza tudnám téríteni ezt a fest, már rég Asettoznék... Valami legyen sim vagy arcade de ne próbálja ötvözni a kettőt mert agyatlan semmi lesz az egész. Vagy akkor álíltsák be úgy a rewardokat vagy dobja össze úgy a versenyre az embereket hogy egyenlő beállításokkal. Csak a súlyt leszeded egy kocsiról és hopp S1 de max sebessége 150
Mehetsz vele S1 versenyen? Persze!
@CJ4567 abból is 0/10 voltam és elkezdtem a teameset mikor rajottem hogy nem csak 1 kört kell lenyomjak a qualifyra...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
AsakuraDave #18569 üzenetére
Csináld már az egyénit, könyörgöm, már háromszor letudtad volna, és nem lennél tiszta ideg a játéktól.
-
parandroid
félisten
válasz
AsakuraDave #18569 üzenetére
De a csapatosbólmhiábabcsinálod a 10-er, nem fogja megadni. Ha egyéniben csinálnád, már rég meglenne, utána meg csak heti egyet kell, és ott is csak a részvétel számít, nincs teljesítménykényszer. Az mondjuk igazából a rangsorolónál sincs, szóval kb fölöslegesen idegesíted magad.
p -
AsakuraDave
őstag
válasz
parandroid #18568 üzenetére
Muszáj mert annyira jól kivan találva az egész játék ha akarom a rewardokat akkor xopjak végig 10 értelmetlen multi kört
Tudom itthon a nép szereti ha csicskaztatva van de én nem
Miért is tennének be pl egy opciót hogy mondjuk te nem akarsz offroados fos versenyeken menni. Jah ahoz ezt lekene programozni meg gondolkodni hogy mi lehet szórakoztató egy játékosnak? Imádom hogy haszontalan emberek töltenek be pozíciókat erre egy stúdióba. -
parandroid
félisten
válasz
AsakuraDave #18567 üzenetére
Biztos élvezed, ha még mindig csinálod.
p
-
AsakuraDave
őstag
Csodálats ez a team ranked :'DD
Pálya átmegy a saját korábbi vonalán és első helyen megyek és ezen a ponton oldalba kap a társam aki utolsó helyen fosik. Nem baj így is beviszem 2. helyre a kocsit. Kövi verseny a célegyenesbe egymás mellett és a kis buzi rámhúzza a kocsit és persze hogy hiába ellenkormányzok letarol az útról és át se megyek a célvonalon hanem mellette elhúzok -
Ventur@
senior tag
válasz
Kisgépkezelő #18555 üzenetére
Update 7-ben volt a 80%-os teljesítésért nyeremény a Capri FE, 2019. március 14 - április 11-ig.
Nos, ez nem ma volt
. Mármint az update 7
.
-
Joccc07
addikt
Már az sem. Elvesztette a varázsát nálam az utolsó nagy frissítéssel amikor jött az eliminátor. Van több mint 170millióm és 10k forzathon pontom. Az összes létező autó megvan a játékban kivéve 1-2 po.
Heti feladatokhoz már kedvem se lenne. Az nekem nem tartalom, hogy megint raknak be autókat amik már amúgy is benne vannak a játékban csak más néven és esetleg egyedi festés nélkül. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Talán a 8. szezonban lehetett elhozni, triál vagy 80% teljesítéséért.
Amikor én vettem az AH-ban, akkor hónapokig nem volt egy darab se (egyszer volt egy pár másodpercig, mire rányomtam, már meg is vették)
Aztán volt egy pár százezerért, amit kényelmesen meg tudtam venni, azóta nem néztem a piacot.
McLaren PO nekem is hiányzik, kíváncsi vagyok, mikor lehet megszerezni. -
motifator
senior tag
Na, nekem ez nem volt 100% tiszta az online adv, eddig egy alkalommal csináltam meg a ranked adv.-t. Ezek szerint ezért kellett most "csak" 6 futamot teljesíteni a jelenlegiben. Kezdek ráérezni már az autó választásokra ill. a tuningra is. Volt olyan futam, ahol dobogós helyen tudtam zárni
Nekem ez nagy előrelépés. Az S2 valahogy nem fekszik a tempó miatt annyira. Sajnos mivel későn kezdtem elmélyedni a szezonális feladatokban így a legutóbbi sorozatban lévő 92 Supráról lecsúsztam. Hátha beteszik majd még valahova.
-
rdt89
addikt
Én arra vagyok kíváncsi bármennyire is rossz szokás, hogy eddig az aukciósházba mi volt a legnagyobb összeg amennyiért autó került fel. Én 20 milliós plafont láttam eddig maximum.
(#18556) Joccc07:
Akkor azokat darabonként te is eladhatod 20 millióért, és akkor lesz pénzed megvenni a hiányzó többi autót.Nekem már csak az Aston PO hiányzik a teljes készlethez.
-
Qkackca
őstag
válasz
parandroid #18553 üzenetére
5 órával később azért már lehet elfogy az a pár darab, de az elmúlt két hétben bőven raktak fel, ha van időd/pénzed megérheti nézni mostanában.
Köszi tapasztalatot az Owen-es kocsiról, akkor nem fényképezem le
Mondjuk azt nem értem ha vki megveszi a 20 millás kocsit, megtuningolja s2-re aztán ismét felteszi 20 milláért az neki miért jó, mert azon nyeresége nem lesz az egyszer biztos
Talán ha saját festést/tuningot rak rá beszámítja letöltésnek? De ha még ennyit se tesz akkor pláne nincs értelme -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Konvojban be lehet állítani, hogy a kijelölt útvonalamat a konvojban játszók is lássák? -
Joccc07
addikt
válasz
Hétvégén megnézem a garázsomat mert sztem nekem nem csak egy van. Bár előfordulhat, hogy rosszul emlékszem.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
AsakuraDave #18547 üzenetére
Nemtom, az valami hiba lehet. Nálam minden módban csapat/játszótér/egyéni/drift egyet kér a qvalifikációhoz, és így van már minddel, mióta majd egy éve először megcsináltam 10/10-et. Csapatosba párszor a kilépést büntető "feature" óta is be tudtam kvalifikálni ugyanúgy, csak épp nem változik semmit a rangom ahhoz képest, ahol valamikor rég megálltam, akárhogy is teljesít a csapat. Egyébként meg az egyéni kalandot ajánlom, egyrészt mert az működik, másrészt meg mert ott a te teljesítményedtől függ, az előrehaladásod.
Joccc07: Igen a zöld felnis, de se boltban nem volt (hosszan*), se nyerni nem lehetett. Csak a starcardokkal lehet beszerezni, és azok közül is ez messze a legnehezebb az átlag játékos számára, lévén valahogy rá kéne venned másokat, hogy töltsék le az általad készített tuningokat, festéseket, matricákat, képeket, pályákat, ráadásul nem is kevésszer.
*Úgy tudom, egyszer vagy 20 updattel ezelőtt véletlenül úgy 15 percre betették forza shopba, de gyorsan javították a hibát.
Különlegessége, hogy az autó formájú autók közül az az egyetlen amin rendes offroados terepgumi van. -
Joccc07
addikt
Melyik ez a Capri FE? A zöld felnis verzió?
Ennyire ritka? Csak mert nekem több is van
/volt nem emlékszem. Lehetett nyerni es boltban is volt már. Vagy keverem valamivel? -
parandroid
félisten
válasz
Qkackca #18550 üzenetére
Nincs egy darab se...
Van vagy 600 milliónyi játékpénzem, kb egyben odaadnám egy capri fe-ért, meg egy mclaren po-ért. Ez a kettő hiányzik még.
Ja, meg a speckó kóddalnlefényképeztem az Owen’s P1-ez, erre az is megjelent a ‘not owned’ listában, most ott böki a szemem.
p
-
Qkackca
őstag
Egyébként van vagy 10db capri fe perpill is az ah-ban, 20 millás kivásárlással ,de licitálhatók is vannak egy nagyon meggyőző capridumpisback nevű eladótól
, napok óta ténykedik egy hasonló nevű vmi
-
Qkackca
őstag
válasz
AsakuraDave #18547 üzenetére
Elvileg úgy van, hogy először 10-et kell, aztán a köv szezonban 6, azután 3, az az utániban meg 1 verseny.
Kb 2 szezonnal ezelőtt így volt nekem is, de az előzőben, meg a mostaniban a csapatos továbbra is 3 versenyt kér, a korlátlan az maradt 1, a játszóterest meg nem engedi pedig, megvan a 3-as szint abból is. -
NoMagix
addikt
válasz
AsakuraDave #18540 üzenetére
Sajnálom hogy csalódnod kell, nekem tökéletesen működik!
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Kisgépkezelő #18545 üzenetére
Csak azt engedte rankedbe a másik kettő zárolva volt. Most a csapatos és free for all-t engedi a középsőt továbbra se.
-
Daw93
senior tag
válasz
AsakuraDave #18544 üzenetére
Nem tiportál a lelkembe nyugi :)
Nyilván nem tökéletes a játék sőt van sok idegesítő dolga, de ezekkel együtt is a legjobb arcade autós gém. Bár ez inkább a többi szériát jellemzi, kb játszhatatlan a többi árkád autós játék. -
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
AsakuraDave #18544 üzenetére
Az előző szezonban is csapatosban nyomtad?
-
AsakuraDave
őstag
Érdekes nekem meg nem
0/10-ről indultam ebben a seasonba pedig series 23-ba meg volt a 10/10 és qualifyoltam. Az egyénit meg nem engedte most kezdtem el ezt at egész összehányt rendszert eddig nem rankedeztem mert értelmetlen. De bocsi hogy a lelkecskédbe tapostam hogy nem csak szipiszupi dolgokat merek írni a játékról
-
Daw93
senior tag
válasz
AsakuraDave #18540 üzenetére
Mi lenne ha nem hisztizni járnál ide, hanem gondolkodnál is? Érdekes nekem működik, meg még csomó mindenkinek, havi 1 rankedet letolunk, berak egy osztályba és viszlát. Nem egy agysebészet.
Esetleg ahogy már korábban írták, nem csapatos fost csinálnád hanem az egyéni rankedet? -
parandroid
félisten
válasz
stillmatic #18538 üzenetére
A heti kihívás más, azt remixnek hívja, és máshova számolódik. Amúgy full bugos, nekem 2/5-öt mutatott, azóta lassan 3x megcsináltam már mindet (nem hetiben), most épp 4/5-nél áll. Előbb-utóbb majd beadja. Nem ezen múlik a capri, a kreatív cuccok nekem sosem lesznek meg, meg az online 10. liga is kb elérhetetlen az én szintemen.
p
-
AsakuraDave
őstag
Miért csalódok mindig abba amit itt kapok válasznak?
Azt írtátok ha letolom a 10 qualifyt utána majd szeszononként elég lesz 1 online verseny...
Tolhatok 10-et megint a szaros qualifyért ami megint miből áll? Unbalanced versenyzés a semmiért. 99%-ban 3v6 a verseny és az ellenfél csapatába a legmagasabb ranguak mennek PREMADE-ben. Mióta is van kint ez a játék? Ez amerikai agyhalottság hogy se a microfos se a blizzard NEM TUD minimális balanszot vinni a játékaiba ami főleg multira van kihegyezve?! -
NoMagix
addikt
válasz
stillmatic #18536 üzenetére
Köszönöm! 7végén ránézek!
Nekem is kétszer kellett minden bemutatót végigvinni, hogy elfogadja!
Nálam a tervező és tuning hiányzik még! -
stillmatic
aktív tag
válasz
csuvicsuva #18537 üzenetére
Ránézek. A motorost pár napja csináltam újra heti kihívásként.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
stillmatic #18535 üzenetére
Nekem is be volt ragadva, ha jól emlékszem a motoros után megadta. Próbáld végig legkönnyebb fokozaton, hátha.
-
NoMagix
addikt
válasz
stillmatic #18533 üzenetére
Hálából engem is beírhatsz a keresőbe és vadul letölthető onnan bármi!
Egy Capri FE nekem is kell még onnan! -
NoMagix
addikt
válasz
stillmatic #18531 üzenetére
Kreatív központ, követett játékos és beírod a gamer nevet, ha nincs követve, akkor ugyan ott fotógaléria, ott beírod a fiad gamer nevét, ott lesznek a képek.
-
stillmatic
aktív tag
Kellene egy szájbarágós leírás arról, hogyan tudom a fiam profiljában megosztott fotókat letölteni és lájkolni? Különben soha nem lesz Capri FE.
-
homerhamm
addikt
válasz
parandroid #18529 üzenetére
Ma csak egyet
-
homerhamm
addikt
48%-nál mire fel kapok 2%-ot automatikusan??? Mért csinál a játék egyre furább dolgokat??
-
Qkackca
őstag
válasz
CactuS #18520 üzenetére
Én nem igazán, csak igyekszem nem útban lenni
Lehúzódom a jó ívről vagy ilyesmi, pláne ha gyorsabbnak tűnik.
De a te esetedben aktív segítség volt, úgy persze.AsakuraDave: persze, mire számítottál? A gt autók szinte mindig hátsókerék hajtásúak, kivéve a hibrid prototípusok (le mans/daytona), de a benzinesek (pl lmp2) azokból is rwd. Ha a GT3-asokat próbálod megcélozni? De GT1-ből ott a Porsche meg a Merci.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave #18521 üzenetére
GT kocsikat akarnám megépíteni a játékba mint pl : [GT1 Murci]
Viszont érdekes, mert alapból a 6500cc/500kW motor van az alap murciba a játékban.
Ezeket az adatokat nem tudom kihozni rajta pl a súlya sose lesz 1150kg az tuti
Illetve érdekes, hogy az oldal szerint RWDGT versenyeken RWD minden kocsi?
-
AsakuraDave
őstag
Jól látom, hogy nincs widebody kit egy ferrarira se?
(drifteset kivéve bár az nincs is meg igy nem tudom az widebodys-e)
-
válasz
Qkackca #18518 üzenetére
Én is vissza szoktam engedni, ha olyan a helyzet.
Hasonló szituációban voltam én is nemrég. A csapat nálunk kb. megvolt, csak a handycapesek az elején mindig pankrációztak, függetlenül attól, hogy azonos csapatban vagyunk-e vagy sem. A csapatból kb. hárman tudtuk végigmenni a drivatarokon, de abból az egyik körben ketten beszorultunk a lökdösődők miatt, a harmadik előre ment és folyamatosan lassította őket, míg fel nem zárkóztunk. Én is elmentem mellette, de a célnál befékeztem és visszaengedtem az első helyre.
-
AsakuraDave
őstag
-
Qkackca
őstag
válasz
Dtomka #18508 üzenetére
Persze, azért vannak normálisak is, akik felfogják, hogy az csapatjáték, nem igazán lényeg ki nyer, csak a csapat győzzön, bár a cél előtti lefékezés kicsit túlzásnak is tűnhet, biztos ügyes voltál, és elismerésként előre engedett vagy ilyesmi
A 'legszebb' mikor a csapatod nyerésre áll, de mögötted jön legalább két ellenfél és egymást gyilkolják,ahelyett, hogy előre haladnának
Rangsoroltban meg végre szintemhez való ellenfeleket kaptam, de hülye autóválasztással csak 6. lettem (minek nekem ellenfél, pont elég ha magamat legyőzőm
) , az -5 pont volt.
Mentem még egyet, ott volt egy 6-os meg 2db 13-as, de a többi a környező szint volt, terepverseny, elsőt nyertem, freeroam csak 4 v 5., 3. versenyen az első helyért meccseltem a 6-ossal, de kicsit gyanús volt, túl hamar utolért időnként, vagy tök béna volt az első két körben, aztán a harmadik körben meg ott hagyott mint a fene, 2 másodperccel ment jobb kört, mondom köszi, mit cicózol velem, aztán a köv freeeoamban meg kilépett, így maradtam vezető helyen az összetettben, az utolsón meg beértem másodiknak, így sima győzelem, +54 pont a rangsorba, így meglett a 9-es szint egyéniben.A vállalkozások pedig nálam sem adnak több pénzt, mint korábban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
lanszelot #18515 üzenetére
Teljesen letöröltem és újra felraktam, de az sem oldotta meg. Viszont mint írtam, már megy, Teljesítménycentrikusra állítottam az energiagazdálkodást. Plusz letöröltem a Sonic Audio-t. Utóbbit majd visszarakom, akkor legalább kiderül, hogy a kettő közül melyik oldotta meg.
Az Eseménynaplóban meg az összes bejegyzésben csak ennyi infó van. Ha 100-szor indítottam el, akkor is. De már mindegy is. Ha legközelebb ilyent csinál, akkor majd megnézem jobban.
-
lanszelot
addikt
Félre értettél.
Az még mindig csak kép, az kevés.
Írtam, hogy párszor indítsd el.
És jelold ki mind, azt mentsd el.
Az én esetemben több indításnál is a listában semmi más se volt, min a forza. Tehát semmi más nem indult, el, nem futott.
Az oldalon amit küldtem ott van állíts le minden háttérben futó alkalmazást. Tehát nem futhat más.
Ha fut, az megjelenik a listában a 2 forza indítás között.
Ezt szerettem volna ellenőrizni neked, illetve azt, hogy az a másik mit ir ki, mit csinált.
Mert elofordulhat, hogy valamit elfelejtettél, vagy nem gondoltál rá, és ott mindenképpen megjelenik.
Csak segíteni próbáltam.Amúgy nálad alkalmazás hibát ír. Teljesen töröld le a FH4 et és rakd újra, hátha hibás vmelyik file.
-
lanszelot
addikt
Tessék: ebben az esetben azt látni a program nem ki crash-elt, hanem megakadt, és nem tudott tovább futni. Illetve azt is, hogy nem volt más tényező, csak kilépett a program.
Azaz ez a FH4 hibája, amit a készítőknek kell javítani.
Ha vmi blokkolja, vagy valami miatt crash-el akkor az van ott. És a system ben.
Illetve több file nál van hiba, nem csak 1nél...stb
A le0rásban csak az van, hogy a program ami hibába ütközött, hol található, és milyen hiba kódot dobott. Ha valami progi miatt lép ki, akkor nincs error kód /pl tűzfal miatt/ -
Bozek
nagyúr
válasz
lanszelot #18505 üzenetére
Végül ezt a listát néztem, és megoldódott a probléma. Megy rendesen, bár játék közben pörögnek a ventik és 70-80 fokos a proci (de úgyis tervben van egy újrapasztázás, lehet, hogy az is probléma).
Azt nem tudom, hogy a Sonic hangkezelő letörlése vagy az Energiagazdálkodás átállítása Teljesítménycentrikus-ra oldotta-e meg a problémát, mert ezt a kettőt egyszerre csináltam.
(#18509) lanszelot: Miért? Mentve mennyivel jobb? Mindig ugyanezt írja ki, több infó egyiknél sincs.
-
Dtomka
veterán
Én még ilyet nem tapasztaltam. A próba versenyben történt.
Első menetben kikaptunk a drivataroktól, ezért a 2. körben már csak 3 -an maradtunk. (Első versenyen 7. lettem. Mivel c kategóriás autók közül az alap daytonat választottam.)
A 2. körben a srác első lett és én a 3. az állás 1-1. (a 3. játékos el sem indult a start vonaltól, lehet elment cigizni, vagy 1 fánkért... vagy Egerbe borért
)
3. kör. Ez egy gyorsabb körpálya volt, így 1-2 kanyarban kiöltem pár drivatart, és a 2. helyre kerültem. A 3. körben végre sikerült utolérnem az első helyen lévő drivatart, jobbos kanyar kézifék leszorítás, hogy a 3. helyen lévő (igen az aki által nyertük az előzőt "futamot") az élre kerüljön.
Ö az első én a 2. De szorosan nyomomban a drivatar.... még 2 kanyar és jön a célegyenes.
Előnyre tettem szert, a drivatar lemaradt. Utolsó kanyar a srác a célegyenesben, megnyeri ezt is nekünk.
~ 200 méter és látom a féklámpáit.... én közben nyomom a W-t, már recseg. kezd feljönni az ellen... Célba értem, és első lettem...?! Első, pedig jócskán le voltam maradva a sráchoz képest. A srác 2. 2:1 re nyertünk.Nem tudom ki lehet az a "player", de le a kalappal előtte. Ritka manapság az ilyen minden téren.
Gondoltam megosztom veletek, hogy ilyen játékosok is vannak. -
Dtomka
veterán
válasz
parandroid #18502 üzenetére
Igen pár napja nem léptem be, akkor azért lett több a kifizetés.
Akkor sorry all a félreinformálásért -
parandroid
félisten
válasz
Dtomka #18499 üzenetére
Nem csak azért ennyi, mert pár napig nem néztél rá? Olyankor több napi összeget küld egyben.
zsiz: Érdemes, 12k körül fizet vállalkozásonként naponta, ha megvan minden csillag. Az az 5 vállalkozásnál 60k per nap, ami egy héten 420k. Az azért egy szabad szemmel is látható összeg a játékban. Ehhez jön még a forza hub heti rewardja, ami attól függően, hogy mennyit játszottál valaha forza játékokkal, 50-500k között lehet hetente. Nekem most épp 300k - pár pontra vagyok a 350-től, de lusta vagyok már hónapok óta foglalkozni vele (illetve mondjuk úgy, hogy időm nincs rá).p
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest