Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
RobbeV0201 #13585 üzenetére
Felejtsd el, amióta játszok, szórom a pénzt benne, egy csomó 10M-s autót megvettem, aztán kipörgettem Megint szerencsekerékben, aukción meg csak fillérekért engedi betenni. Mindenem megvan, ami a játékban pénzért megvehető (összes ház, autó), az egyenlegem meg közel 100 milliót mutat, és nincs mire költeni. Amióta bevezették, hogy a pörgetett autók helyett is megkaphatod az áruk felét, még gyorsabban jön a kredit. Ráadásul minél több gesztust, ruhát, dudaszót, ilyesmit összeszedsz, azok helyett is pénzdíj kerül be a pörgetésbe. Nemrég meg a pénzdíjakat is megemelték, egész az utóbbi időkig 25+15k járt egy heti eseményért a fő jutalom mellett, most már ezek is 100+50k-t adnak.
Tudom, hogy először lassúnak tűnik, de hidd el, nagyon gyorsan beindul a pénznyomda. Ha meg van kedved kicsit grindelni, kerese egy autópályás custom versenyt, ahol a design behülyíti a drivatarokat, és egy 10 körös versenyen 30-40 perc alatt nyersz olyan 400k creditet. Másik módszer, hogy egy skillpontok gyűjtésére kitalált autóval szerzel egy csomó skillpontot, és minden autódon kirakod az ajándék crediteket, meg a pörgetéseket.De egy-két hét után már ezekre a trükkökre sem lesz szükséged.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest