Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hagyjuk már ezt hogy ki a legjobb pilóta, annyira gyerekes hogy nagyon, Alonso a legjob pilóta ebben az évben mert ő lett világbajnok, az összes többi dolog szubjektiv, szvsz még akkor sem lehetne eldönteni ha egy 100%megegyező autóban ülnének...
-
Kiskutya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha nem Alonso akkor miert lett o a vilagbajnok?
-
cousin333
addikt
válasz
Agamemnón
üzenetére
Kimi hátrébbról indulva Alonso előtt végzett, aki még a csapattársát, Fisichellát sem tudta leelőzni, sőt a közelében sem volt.
Szóval az, hogy ki teljesített jobban, szerintem nem lehet vita tárgya.
Ettől függetlenül tény, hogy jobb a McLaren... (ami nem baj, teszem hozzá
)
Röhöghetsz, csak ne essen bajod.
[Szerkesztve] -
becso13
aktív tag
AHHHHHH :S Lemaradtam a futamrol :S Le lehet szedni vhonnan gepre?
mod latom vannak belole reszek azokat szedem is, az egesz nincs meg vhol?
[Szerkesztve] -
Agamemnón
csendes tag
Széjjel röhögöm a fejem mennyire elfogultak vagytok. Ma jobban teljesített Alonso, mint Kimi(14 előzés 1 versenyen
, sok verseny volt, ahol a fele se volt egész versenyen). Az hogy jobb vas van kimi alatt az tény, de ha gyorsabb a verda, akkor hogy állapítod meg ,hogy a versenyző is gyorsabb é?
Érdekes, ha azt írom hogy Kimi tényleg ott volt, akkor soksok igenlő választ kaptam volna, vagy épp nem kaptam volna semmi válszt, mert számotokra természetes, hogy ő a legjobb pilóta. -
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szerintem minden csapatnál van 1 jobb technika amit mindig az ügyeletes jobbik kap. szerintem.....
-
Motion_Blur
félisten
Tök olyan érzésem van, mintha vége lenne a szezonnak, nektek nincs?
-
maszat
senior tag
Majd' elfelejtettem:
Fisichella ennyire lassú és kész. Jó példa erre a brazil nagydíj. Ott Sumi jókat pofozkodott vele, míg Alonsonak csak a hátulját nézhették. Rendre le van maradva tőle. A Mclarennél nincs ennyi különség a két pilóta között. Nem értem, hogyan maradhatott a Renaultál. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem előzte meg MS-t Coulthard hanem valamit állítgatni kellett az utolsó boxkiállásnál így 10mp lett 5 helyett, ezért bement elé.
Egyébként érdekes volt hogy MS volt az egyetlen aki mögött Kimi meg Alonso is eltöltött 10-nél több kört. A többi előzés valahogy könnyebben ment.
-
Felraktam a videókat a futamról, lehet tölteni: Bővebben: link
-
maszat
senior tag
Érdekes észrevételei vannak Palik és Czolner kollegának.
Asszogyák, azért volt lassabb Fizó, mert esős időre volt beállítva a kocsi, Alonsonak meg nem. Haha, persze. Biztos az egyik Rönóra esik az eső a másikra meg nem. LOL
Ja meg a másik:
Utolsó előtti kör vége, a lassítónál, mikor Kimi teljesen más íven megy bele, mint a Fizó. A kollegák szerint nem sikerült az előzés. Hát szerintem meg pont azért ment úgy oda a Kimi, hogy jobban tudjon kigyorsítani.
Gratula Kiminek!
Mekkora volna, ha Kimi idén 8x nyerne, míg Alonso csak 6x. Természetesen ettől függetlenül megérdemli Alonso a VB-címet. -
törölt tag
válasz
JagdPanther
üzenetére
Nyugi, Raikonnennél is most van a megszereteséses időszak
, Schuminál is volt ilyen anno benettonba meg anno Ferariba, aztán, megosztotta a világot, Kiminél ugyanúgy el fog jönni ha legalább fele annyira sikeres lesz mint Schumi.
-
cousin333
addikt
válasz
JagdPanther
üzenetére
Raikönnen nagyon jó mostanában, idén hétszer nyert, és mégsem ő a világbajnok. Az utolsó helyek egyikéről indulva, jó vezetéssel, szép előzésekkel, jó taktikával (és kocsival, persze) Megnyerte a versenyt.
A Schumi uralom idején Schumacher általában a boxban előzött (ha egyáltalán szüksége volt rá, hoszen a kocsija évekig egyértelműen(!) kimagaslott a mezőnyből, lássuk be, nemcsak, hogy a leggyorsabb volt, nagyon megbízhatónak is bizonyult, és keveset is fogyasztott). Szinte csak az volt a kérdés, hogy hanyadik versenyen lesz VB. Ez egy Schumi szintű pilótának ajtó-ablak helyzet...
Motion_Blur: Lehetetlen?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár most ''sűrűbb'' a mezőny, mind technikailag, mind pilótailag, ami viszont jót tesz a versenynek.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
JagdPanther
üzenetére
Mert MS 5 éven át uralkodott és ez nem tetszett a ''népnek'' (nekem igen
)
Kimi is meg fogja osztani az embereket, ha ilyen sikereket ér el (ami lehetetlen) mint MS
[Szerkesztve] -
JagdPanther
aktív tag
mindenki hogy élteti a kimit h milyen gyors meg jo meg mittomén h milyen jól ledarálta az egész mezőnyt most is. bezzeg amikor a sumi verte el a többieket mindenki utálta ez miért van?!

-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
''Miért nem meri senki azt írni, hogy ő a leggyorsabb???''
szerintem ha végiggondolod, rájössz hogy azért, mert nm ő
''Miért is mehet nyugdíjba MS? Szerintem most sokkal motiváltabb, mint 1-2 évvel ezelőtt.'' csak a csapat nm lessz soha többé az ami volt. -
nakrisz
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
'' ''Alonsonak gratula, és ne vegye el az érdemeit tőle senki, mert ott volt mindig ahol lennie kellett''
Miért nem meri senki azt írni, hogy ő a leggyorsabb???''
Talán mert ez nem (biztos, hogy) így van?

[Szerkesztve] -
-
lacafaca
addikt
régóta nm szóltam hozzá ehez a a topikhoz
, de most hozzá kell
fenomenális KIMMI és kész. Alonsonak gratula, és ne vegye el az érdemeit tőle senki, mert ott volt mindig ahol lennie kellett, hozta a pontokat és VB lett.
szertintem ez a két srác őstehetség, az elkövetkezendő évek VB-ai. egymást fogják aprítani az tuti
, de nekem akkor is KIMMI és kész
MS + mehet nyugdíjba
nagy szükség volt már erre a két fickóra, mert már a végét járta az f1 Sumi és a ferrari dominanciája miatt. egyébként emlékeim szerint nm is oly rég egy másik finn fenomén bemutatott itt egy előzést ami szintén az évtized előzése volt
(ha tévednék akkor sry, de szerintem nm)
nos összegezve az idei évadot: SZUPER VOLT
köszönet érte srácok
-
prmcsk
addikt
Fiúk !
Délután mikor ismétlik a versenyt és hol ?
Szerk. Már megtaláltam a választ. Bocs.
[Szerkesztve] -
gyomlosi
tag
Hát nagyot anyáztam ,amikor kihozták Alonsot az utolso tankolásra,hogy Kimit miert nem hozzák ki. Attol feltem, hogy be fog ragadni Webberék möge. Szidtam is a csapatot. Ők biztos tudták hogy 2 körön belül kiszedik előle buttont es webbert. áááááá.... Hihetetlen mit művel Kimi! ÜBERFASZA ez a gyerek! Csak igy tovabb!!!!!
-
User1
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
NEM

-
Motion_Blur
félisten
A VB állása:
1. F. Alonso Renault 123 pont
2. K. Räikkönen McLaren 104
3. M. Schumacher Ferrari 62
4. JP. Montoya McLaren 60
5. G. Fisichella Renault 53
Vajon Schuminak meglesz-e a 3. hely
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Coulthard nem ment el mellette, akkor előzte meg, amikor Schumi utolsó kerékcseréje érthetetlenül hosszúra nyúlt, 5 mpcet vesztett ott.
-
cousin333
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tíz év múlva annyi lesz a kalendáriumokban, hogy VB 2005: Fernando Alonso.
Sajnos...
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Íme egy kapkodó, gyakran pontatlan és logikátlan tudósítás: Bővebben: link
Végigolvasva a cikket még szánalmasabb a kép. Az előbb kifelejtettem a helyesírási hibákat...
[Szerkesztve] -
AMD!4ever
őstag
-
ByB
addikt
válasz
Agamemnón
üzenetére
Az, hogy valaki a 17. helyről lesz első, az a legkevésbé taktika!!! Az színtiszta erő (McLaren) és tudás (Kimi)!!! De arról, hogy ki a legjobb pilóta ,felesleges vitatkozni, ugyanis nem lehet őket azonos körülmények között szintetikusan összehasonlítani...
Egy biztos, az elkseredetett Kimi nagyon oszt! Kijöttek belőle az év gyötrelmei...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
Leggyorsabb körök:
1. Raikkonen 1:31.540
2. Alonso 1:31.599
3. Fisichella 1:32.522
4. Button 1:32.754
5. M. Schumacher 1:32.763 -
Petya25
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Majd jövőre megmutatja mégegyszer, hogy ki az úr a háznál, már ha Kimi, Alonso, Button engedi. Én még nem írom le őt, de kell a változás.
A gumit, mondjuk ideje lenne lecserélni valami tartósabbra, mondjuk durex-re.
-
cousin333
addikt
válasz
Agamemnón
üzenetére
Szerintem Raikönnen, Alonso, és Schumacher benn van a legjobb három pilótában
.
Közöttük meg csak nüanszok döntenek. Meg az autó...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azért Kimi és a McLaren a legjobb
, feltéve persze, hogy végig bírja a kocsi
.
Ebben az évben Kimi 7-szer nyert (azaz a legtöbbször), és mégsem ő a VB
.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Agamemnón
üzenetére
''Számomra most bizonyosodott be, hogy Alonso van legalább olyan jó pilóta, mint Kimi, csak ez utóbbinak általában jobb a taktikája(és ez általában nem az ő érdeme).''
Ez kb. ugyanolyan szánalmas, mint Alonso megjegyzése volt: ''Gyorsabb voltam, mint Kimi''
Te láttad a idei évadot? Kimi alatt hányszor ment szét a McLaren idén? Jobb a taktikája??? Hol élsz ember? -
-
törölt tag
Nem volt rossz futam.

Jól mentek a srácok.
MSCH: A sakkban több lehetőség van zu verteidigen.
Ahhoz képest elég jól csinálta.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Megint elfogytak Schumi alól azok a qrva bridgestone-ok
Az utolsó pár körben még Coulthard is elment mellette
Nem lesz ez így jó...
Barrichello: no comment!
Raikkonen szintén no comment
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Ez olyan, mintha nem ébredetem volna fel, csak megálmodtam volna az idális versenyt...
Kimi & McLaren 
-
cousin333
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gyorsabb is volt... Azután hamarabb kifogyott a benzin...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
AMD!4ever
őstag
Alonso Gyorsabb volt

Fisichella is gyorsabb volt

Kimi sz@r volt

-
Joczeek
addikt
Kimi ma megmutatta,mi lett volna,ha a technika is mellette áll. A Ferrari továbbra is bántóan gyenge volt,már a feltámadóban levő Williams is könnyedén lerázta.
Két momentum tetszett nagyon,Kimié,ahogy zsebrevágta Fiscót,meg Alonsóé 5
körrel a vége előtt,ahogy a Casio sikánban tökéletes kerékvetőzéssel majd kigyorsítással egy klasszikus előzési gyakorlatot mutatott be Webberen. -
Motion_Blur
félisten
Mit ment ez az állat

Alonso: ''Gyorsabb voltam, mint Kimi'' LOL LOL
De szánalmas...
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Váááá!!!
Mekkora verseny volt... Amit Raikönnen művelt...

Ezért érdemes volt reggel felkelni. Délután fel is veszem a versenyt.
Ha Montoya nem esik ki az elején... De így is az utóbi évek egyik legjobb versenye volt. Schumacher nem unatkozott
.
GO KIMI!!! GO MCLAREN!!! -
Troy.
addikt
mit csinált Raikkonen

![[kép] [kép]](http://szmajli.uw.hu/kep/85.gif)
-
Pierre
tag
Nyert a jövő évi világbajnok
Gratula! 
-
donw3ga
őstag
RAIKKONEN

-
tierbatyo
senior tag
IIIIIIIIIIGEEEEEN!!!!!!

-
tierbatyo
senior tag
GO, Kimi, GO!!!
-
Joczeek
addikt
Jópáran ma ismét bebizonyították,hogy miért is szerepelnek előkelő helyen a lúzerek pantheonjában.
-
tierbatyo
senior tag
Szép volt Montoya!
Remélem Kimi alatt behal a motor is azt ennyi. 
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Valaki tudja, hanyadszor is cseréltek motort soron kívül KR tragacsában?

Még ''szerencse'' hogy az eső miatt enélkül is hátulról indult volna... -
Motion_Blur
félisten
Érdemes megnézni: Bővebben: link
-
Motion_Blur
félisten
Most nyomtam 20 kört Suzukában monsoon időjárási viszonyok között, legjobb idő: 1:44.2 (BAR-Honda)

Nagyon jó esőben ez a pálya, remélem 6 óra múlva is szakadni fog az eső
-
AMD Power
titán
Hiába David csak a 6-ik lett akkor is nagyon nagy időt futott! Bárcsak 20 percel elöbb kezdet volna el esni az eső!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pá
addikt
Bővebben: link
Újabb radikális változtatások 2006-ban by FIA -
AMD Power
titán
Ezt már szeretem! David 6-ik hely! Button-ról nem is beszélve!

Christian Klien: (4)
''David nagyon segítőkész volt a gyors köre után, mivel a garázsba visszatérve kiváló tanácsokkal látott el a körülményekkel kapcsolatban.''
Hát igen ez David Coulthard!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Revolut
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
, sok verseny volt, ahol a fele se volt egész versenyen). Az hogy jobb vas van kimi alatt az tény, de ha gyorsabb a verda, akkor hogy állapítod meg ,hogy a versenyző is gyorsabb é?
Kimmi előzésénél a török gp jön be....
pls csináld+

, Schuminál is volt ilyen anno benettonba meg anno Ferariba, aztán, megosztotta a világot, Kiminél ugyanúgy el fog jönni ha legalább fele annyira sikeres lesz mint Schumi.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de most hozzá kell
nagy szükség volt már erre a két fickóra, mert már a végét járta az f1 Sumi és a ferrari dominanciája miatt. egyébként emlékeim szerint nm is oly rég egy másik finn fenomén bemutatott itt egy előzést ami szintén az évtized előzése volt
.
De azért felkelek reggel.