Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- OLED TV topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Flashcash
üzenetére
Ez tény, viszont ne felejtsük el, hogy a Mercik mindig megtankoltabbak és tovább kint tudnak maradni. A múltkori futamon is hiába haladt előre Alonso töretlenül, a tankolások után Kimi került előbbre, mivel a könnyű autóval sikerült előnyt szereznie. Ezért mondtam én, hogy reménykedem. Az új motor csupán egy fegyvertény a Renault részéről, azonban - szerintem - tudnak még a 2. hétvégét teljesítő motorjaikkal is meglepetést okozni a Mercik.

Aztán lehet, hogy a Renault most egálba került a Mercivel, és akkor tévedtem. Ez majd csak holnap derül ki, mikor megkezdődik az első tankolási hullám. Csak addig egyikük se essen ki (utána se). -
marcee
addikt
Az interlagosi időmérő után is meg voltam ijedve, akkor renault fejlesztésről beszéltek, aztán a futamon kiderült, hogy könnyűek voltak. Nagyon könnyedén mentek körbe a renault-ok, hiba nélkül, ellenben mindkét mclaren, alacsony végsebesség mellett küzdött. Szerintem a mercik talán egy kiállásos taktikán vannak, de vagy ha kettőn is, az szinte biztos, hogy a renaultok sokkal előbb és talán többször fognak kijönni.
-
Joczeek
addikt
Ez a Briatore megint át akar vágni minket
,a lassú részeken is jól mentek,meg a topspeedjük is nagyon jó volt... -
AMD!4ever
őstag
hmmm...
Ha nem lenne Briatore és Alonso és nem lenne kék a Renault még lehet hogy én is szeretném
(csak poén)
De komolyan,Nagyon sajnálom az időmérőt,ezzel lehet oda a mclaren bajnoki cime
Miután a Ferrari ''kiszállt a versenyből'' én azért szoritok hogy a Mclarené legyen a bajnoki cim!!
Hajrá Kimi!!!!! Hajrá Monti!!!!
és persze Hajrá Schumi!!!!4ever!! -
Vigneau
félisten
De gyönyörű a rajtrács első sora! Már csak az a kérdés, mennyivel lehet nehezebb a McLaren, s hogyan fog sikerülni a tankolás a futamon. Abban jobb a Merci az eddig látottak alapján, sajnos... De még reménykedem.

-
Troy.
addikt
franc vigye el .
![[kép] [kép]](http://szmajli.uw.hu/kep/shutup.gif)
-
Vigneau
félisten
Na, csak megkezdődött az évad utolsó kvalifikációja.

-
Pá
addikt
''Squadra Toro Rosso''
Találjátok ki miről beszélek... Aki tud olaszul, annak könnyű, aki nem, itt egy kis segítség: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Sato újra támad!

Bővebben: link -
aesir
veterán
Sosem értettem minek kell Intel <-> AMD vitát gerjeszteni. Kinek ez jó, kinek meg az. Van akinek a Logan az autó, van akinek meg a Jaguar.
-
Pompi
nagyúr
Szupper
Így a Mercedes vs. Ferrari kibővült Intel vs AMD-vé 
-
Pá
addikt
Megvan a McLaren főszponzora: Bővebben: link
Nyugi, nem a Témobájl.
-
AMD Power
titán
Remélem ez a Kínai nagydíj lesz olyan jó, mint ez a 2005-s szezon! Sajnos ez az utolsó verseny és nekem már most hiányzik az F1!

Van egy spanom aki kint volt a Török nagydíjon, mint pályabíró és ö mesélte , hogy ment a Sató mócival a pályán ők meg üvöltötték neki : ''Sato Kamikáze...!'' Az meg csak röhögött rajta!
-
Necrolyte
tag
válasz
Markgx10
üzenetére
A fa alá? Be se engedném. Még hogy alá? Még a végén a fenyőtűk összekarcolják nekem a festést.
A Ferrariban azt becsülöm, hogy dolgoznak. Persze én a Minardit is becsülöm, sőt mindegyik csapatot, amelyik dolgozik. Egyszerűen csak az a probléma, hogy csoda kellene ahhoz, hogy a Ferrari dobogós helyezést szerezzen. -
bcs
aktív tag
sumi interjúból:
''Kérdés: Az egyéni világbajnokságban két ponttal állsz Juan-Pablo Montoya előtt az ötödik helyen. Fontos ez a számodra?
Michael Schumacher: Már többször is mondtam, hogy az egyéni világbajnokságban a harmadik helyezés nem olyan fontos a számomra. ''
megint ennyire félrefordítottak, vagy riporter nem volt ennyire képben? -
aesir
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Azért a gyógyszerek is éppen eléggé károsak.
(Én 220-ért veszem a RedBullt, amit Te veszel az valódi ezüstdobozban van?
) -
Pá
addikt
A szokás Schumi interjú: Bővebben: link
A riporter hozza a formáját, főleg az utsó kérdés érdekes...
És a Ferrarinál bizakodók: Bővebben: link
Jó lenne egy szép helyezés az utsó versenyen.
szerk: link...
[Szerkesztve] -
Nowhereman
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát mondjuk mégse várhatjuk el, hogy a gyógyszergyárak támogassák a sorozatot, de én már a Mároló Magyar Nagydijtól is ki voltam akadva. Szerintem a szponzorok maradjanak meg a hirdetőfelületeknél, nem kellene még a csapatok nevébe is bele kontárkodniuk/a motorszállitókat még megértem, mert ők nem csak stexel vannak benne abban a járgányban.. Mert már ettől a sok Red-Bull reklámtól állatira gyanakodva nézem az 500HUFos energiaitalt is.
-
AMD Power
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hát igen ebben van valami. Az meg a másik fele , hogy a pl Johnnie Walker nem káros? (Én mondjuk imádom!)

-
AMD Power
titán
Pénteki 1. szabadedzés - Kínai GP
Bővebben: link
Well Done , David!
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Aha...ez nagyon szép, hogy behúzod nekem ezt a indexes főcímet, igaz hogy továbbolvasva ilyeneket is találni:
''
1- .. Két héttel később újra balesetet szenvedett, ám ekkor nem ő volt a hibás.
2- ..az olasz mögötte haladt, ám jóval gyorsabb volt, és Eddie Jordan a rádión keresztül beszólt Szatónak, húzódjon félre. Ő erre legalkalmasabbnak a jobbra ívelő alagutat találta, de a pálya piszkos részén elvesztette a Jordan-Hondát.
3- ..rajt után Michael Schumacher próbálta előzni a sikánnál, de Szato keményen tartotta az ívét.
4- ..motorja füstfelhőt eresztve ment tönkre. A nem sokkal mögötte jövő Coulthard semmit nem látott, lefékezett, de a teljes lendülettel érkező Giancarlo Fisichella a skót McLarenjébe rohant, majd felborult.
és pár m@rhaság:
- ..A pletykák szerint a Honda plusz lóerőket biztosító elektronikáját, amit az előzéseknél és a rajtnál használnak, elfelejtette kikapcsolni.
- ..az ötvenedik fordulóban olajra és vízre futott, és a kavicságyba csúszott. Az előtte és utána jövők közül senki nem ment le a pályáról.
Ez utobbi különösen tetszett, régen olvastam már ekkora csúsztatást,...gondolom ha olaj és víz volt a pályán ez csak a rosszul vezető, és kamikaze pilótákkal fordulhat elő, és a jól vezető, nem kamikaze pilóták sosem találkoznak vele, vagy ha igen, akkor mind sikeresen áthajtanak rajta.
Ja, és persze az hogy olaj és víz van a pályán az teljesen rendben lévő dolog, olyannyira, hogy átengedik rajta az egész mezőnyt, mintegy rostálandó ki alkalmas az autóversenyzésre és ki nem.
Nem foglalkozok indexes cikkel, szélmalomharcnak tartom...legyen az én hibám.
Mindazáltal ezek a főcímek sikeresen teljesítik amire szánták...
Egyébként a véleményemet leírtam már.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem is pont ez jutott az eszembe.
Satot meg hagyjátok már, nem akar ő semmi rosszat, csak kicsit túl optimista.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
''A japán pilóta három Forma-1-es szezonja alatt tizenkétszer ütközött össze másik autóval, négyszer okozott majdnem balesetet, vagy sodorta pályán kívülre ellenfeleit. Hét riválisával karambolozott, kedvenc áldozata Jarno Trulli, vele négyszer találkozott. McLarenen és Minardin kívül már az összes csapat kocsijával koccant, egyszer mentőhelikopter vitte kórházba.''
-
aesir
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ha kibéreled nekem a kínai pályát és egy versenyautót, akkor kérhetsz bármit

-
Pá
addikt
A Cola lehet a Forma1 névadó szponzora: Bővebben: link

-
AMD Power
titán
Itt egy szimpatikus nyilatkozat R. Schumacher-töl!
Remélem egyszer tényleg kap Button egy ilyen autót!
-
aesir
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Pont Neked írtam, hogy nekem Ő volt a legnagyobb kedvenc. Hát összehoztam a kocsiját a kínai pályakezdeménnyel.
-
NwL
tag
Forza Ferrari!!!!!
-
Nowhereman
őstag
válasz
üzenetére
Az biztos, hogy nagyon benne van az üzleti érték is. Például a Honda szivesen erőszakol rá valamelyik motorral ellátot csapatára egy japán pilótát. Mert japánban jól el lehet adni vele a kocsikat. Mondjuk Alonsó arcával biztos jól megy az eladása a Renaultnak Ibériában/Fisichella reklámértéke kevesebb, mert a taljánoknál csak a ferrari(olaszország nemhivatalos államvallása) számit - ha a ferrari elöl happolta volna el a trófeát, talán még meg is utálták volna odahaza/. Nick, ha befutna, akkor jó reklámarc lenne németben a BMW-nek. Karthikeyan pedig hozta a TATA pénzét. A mercinél pedig talán a szöke kékszemü(árja?) csávókért epedező német nőkért folyna a harc - idén már gondoltak a tüzes latin szeretőkröl ábrándozókra is. Mig Zsoltink az első vasfüggönyönön túliként birt némi sajtóértékkel/akár csak egy egy nő/. Szóval benne van a biznisz is derekasan, nem csak a tudás.
Személyes kedvenc? Akikben látom azokat az erényeket, amiket a hétköznapokban is sokra becsülök. Nem komálom, ha valaki szándékosan kilök valakit a versenyen/emiatt nekem nem szivemsarka Senna és Sumimisi/, vagy egyébb módon disznóságot csinál(Alonso), nem kedvelem a nagyképüsködőket(Alonso, Button), vagy a félmércéseket(itt már hosszó a sor, de bizony sokszor mutogatnak valamiért olyanokk akik ugyanazt adják másoknak a pályán), viszont dijjazom az álhatatosokat, akik egyesiteni tudják magukban az önérzetet és az alázatot/legfőbbképpen a sorsal - ebből kitalálod, hogy nekem Sumimisi Satonak adott koxija kit tett az eset után kevésbé kedvenccé/. Szóval van amire rá lehet mondani, hogy véletlen versenyhiba, és van ami szándékos. Nálam szinte csak a szándékos számit, és emiatt komálom jobban Satot mint Alonsot. -
törölt tag
off:
összeollóztam egy Tiff Nedell videót, mivel hamarosan nemcsak az Expoler-en nyomja majd a Viasat, és nem tudom hol kapcsolódnak be, ezért kis kedvcsináló:
Lotus Carlton-Ferka 360-Ferka F40-McLaren F1-V8 MG V8 Vauxhall-Pagini Zonda-Honda NSX-Bmw M5 V10..bonusz Garry McCoy.
on: -
AMD Power
titán
Én Heidfeld.el egyszer ''találkoztam'' a Arcade-ban. 2 vagy 3 éve , mikor egy csomó autó kivolt állítva. (MS Beneton-ja , Arrows , Jaguar....!) Nem tudtam elképzelni miért jön velem szembe egy csomó ember mikor ott álltam az egyik Sauber-nél. De egy figurát egyből felismertem!

-
aesir
veterán
Shanghai pályabemutató kegyetlen rossz grafikával, rossz camerafileok-al, viszont a legnagyobb kedvenc Ronnie Petersonnal

Bővebben: link 66 MB -
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
végignéztem a versnyeket ezen az oldalon: Bővebben: link
és összesítettem, kinél hány műszaki hiba, vezetői hiba, és balesetben való részvétel volt.
(természetesen a statisztika magában foglalja az enyenlőtlen elbírálás lehetőségét, én azonban csak egy pilóta adataira voltam kiváncsi)
Mivel nem is szoktam hírdetni hogy ki a személyes kedvencem, így megmagyarázni sem szeretem, ez nálam nem igazán érvek kérdése,...pl. bajban lennék ha Max Biaggi mellett meggyőző érveket kellene felhoznom, pedig ha jól számolom 11-12 éve foglalkozok a versenyzésével, és tartom a legkedvencebb (mert sok kedvenc is van
) versenyzőmnek.
Nem a jövő világbajnokát kell felfedeznem, pusztán a kedvencemet
pl. Max Biaggi az az arc aki ha visszavonul a versenyzéstől (ne adja ég) akkor piszkos mód hiányozni fog az életemből....és bármikor meghívnám mondjuk billiárdozni
Olyan közel áll hozzám, amennyire csak lehetséges személyes kapcsolat nélkül.
Szal nálam sokkal beljebb fogalmazódik meg a kedvenc pilóta kialakulása.
Érvek szintjén tudok mondani persze, de az csak egy része,..a vezetési stilusa, a szeme, ...a franc tudja
Egy csapatvezetőnek viszont sokkal profibban kell pilótát választania, ezért aztán természetes hogy sokszor nem értem a döntésüket. -
Nowhereman
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
rendszerint? na ne!
mondjuk, ha csak a mindkettejük által befejezet futamokat nézzük akkor is 4-3 lenne Webber javára, ebben benne volt monaco, ahol a tankolással került előrébb, és benne volt magyarország, ahol pedig már állt a bál a Williams fönökeivel.
Heidfield ügyes gyerek, de nem ász. -
Nowhereman
őstag
válasz
üzenetére
Mondjuk én arra utaltam, hogy a versenyekörökön kapta a félmásodperceket./az edzés pedig inkább komédia/ Viszont annyi bizonyos, hogy amig Webbert kétszer is kilökték egy futamon(nem tudom neked hogy jött össze a 2 baleset, mert ahogy számolom legalább féltucat leszoritás, kilökés, kanyarlevágás ala alonsot/ami ha nem franciában(monaco) vagy spanyolban lett volna, akkor tuti fekete zászló - japánba be is volt sz@rva miatta tisztesen) gyüjttött be az idén/és ráadásul szimpla körbeautózás közben - nem pedig egy bevágok kifékezek manőverben/, addig Heidfield szépen átment a fiúkon, és az egész szezonban rendre elkerülte az ilyeneket. Nem mondom, szerencse is kell az ilyesmihez, és hogy kapott 3 évet a BMW-nél/amibe szerintem benne volt, hogy német/ ahhoz is kell valami.
Ha bele gondolunk, Sumimisi csak 200m-t versenyzett sereghajtó csapatnál/bár a Jordan akkoriban még inkább a bombameglepetés újonc istáló volt akkor/, Kimi, Monty vagy Alonsó sem dicsekedhet azzal, hogy sokat időzöt volna még futottak csapatoknál. Mig ha mondjuk Webbert nézed - akiből tipikusan hiányzik a sztáralür , lehúzott 4 évet(ha jól számoltam) még futott csapatoknál. Eddig egyedül Frank tata kinált neki egy valamire való ülést. Szóval tény, hogy világbajnok lehessen valaki, ahoz valahogy máshogy is be kell lopnia magát a helyi istenek szivébe, mint jó teljesitménnyel. -
Markgx10
őstag
válasz
üzenetére
Pilóták közül az egyik fő kedvencem nekem is Heidfeld. Webber hiába volt gyorsabb az időmérőkön, a versenyen rendszerint alulmaradt Heidfelddel szemben. Jó csávó Heidfeld, pár év múlva vb lesz belőle a BMW-vel. Szerintem...
Üdv:
Márk
Ja és nemgyőzöm hangsúlyozni, hogy Massa most a legnagyobb kedvencem MS mellett.
Hogy miért? 
-
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nincs rá különösebb felhozható indokom, régóta nézegetem már, hisz anno úgy volt jön a McLaren-hez ha felkerül az F1-be..
Aztán mellékvágányra került, de a rákom tudja miért nekem nagyon bejövős a srác ügyködése a pályán. Van benne vér a versenyen, nem sz@rik be (bocs a szóért) soha, ...vagy legalábbis én még nem láttam, gyors, és taktikus ugyan, de határozott is a versenyhelyzetekben.
Egyszóval nálam bejövős.
Lehet hogy nem ő rakja össze a legfullosabban a qualkörét, de meglátásom szerint a repülő kör az csak egy része a versenynek...sok mindent mond el egy pilótáról, főleg a superpole rendszer,
de azért a qual az qual, a verseny meg más.
Szal szvsz minden területen jó, és ez már jó, ha ehez tud még hozzárakni akkor viszont bármi lehet.....sajnos pont az ilyen versenyzők tudnak hirtelen leszállópályára kerülni, mert nincs médiaprofilja, nincs botrány, nincs felhajtás, szal nem pörög a neve, ez a mostani időszakában a versenysportnak nem túl jó az adott pilótára nézve (bár az lenne).
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Én még ilyen *zar cikket nem olvastam. Ez valami borzalom!

[Szerkesztve] -
Nowhereman
őstag
válasz
üzenetére
Heidfield, ügyes gyerek, de nem értema akörülötte lévő felhajtást. A Williamsnek két futamra állt össze a járgány, és neki is szerencséje volt/1pole+2db 2hely/. Különben meg leszámitva azt az időszakot mikor Webber összezördült a fönökökkel, Nick rendre kapta körönkénti félmásodperceket Marktól, és a 4-5 hely ellenében rendszeresen a csillaghulláskor pontot szerzek helyen tanyázott.
-
Markgx10
őstag
Na nyilatkozik már az akit legjobban utáltam az F1-ben, erre vissza akar térni:
Üdv:
Márk -
Shodan
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem inkább vmi smsweb lenne jo. nem szertenék most itt postázgatni.Meg igazából a héten kéne még.
-
hobizoli
nagyúr
Dr. Benzing számításai szerint a Mercedes 917 lóerős gépe a csúcs, a Honda 914-gyel második. Mindkettő annak ellenére javított az előző évi modelljéhez képest, hogy idén kétszer olyan hosszú távot kell kibírnia, mint tavaly. A Honda tizenkilenc lőerőt erősödött, ám a harmadik legjobb BMW csak egyet, jelenleg 906-ot tud.
A Toyota rengeteget, negyvenöt lóerőt fejlődött 2004-hez képest, és 905-tel a negyedik, a mindössze hat egységet javult 904-es Ferrari előtt.
A Fernando Alonsóval világbajnok Renault csak a hatodik legerősebb 899 lóerejével, de negyvenhatot erősödött, ami rekord.
A teljesítményt mindig bizalmasan kezelik az istállók, ám idén véget ér a tízhengeres korszak - jövőre csak V8-assal lehet indulni -, így nincs értelme a titkolózásnak: Dr. Benzing adatait a gyártók is megerősítették.
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
Minardi fireup: Bővebben: link
hobizoli -
Pá
addikt
Reggeli hírszemlénk jön:

Ez jó: Button: Fisichella helyében sírtam volna
Menedzsere szerint valszínűleg 2008 végéig maradni fog Schumi, gondolom főleg ha jól sikerül a jövő évi Ferrari, de szép is lenne, akkor pont belefér a 10 vb cím.
Stoddartnak máris hiányzik az F1Bővebben: link
Vajon az F1-nek is Stoddart?
szerk: linkelni nehéz...
[Szerkesztve] -
Shodan
őstag
Nem tudjátok, lelehet e tölteni valahonnan a teljes japán nagydíjat?
-
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
''..és persze meg is lettem kövezve''
Ha rám gondolsz, akkor én max azért a parasztozásért 'kövezhettelek' (bár ez a szó elég drámai, de ha gondolod)
Amiért felvettem a vitát, az az olyan mondatok miatt volt mint pl:
''..sorozatos ütközései, a kisodródása, stb.''
''..6-7 alkalommal''
''..Nem tud vezetni és még paraszt is!''
Mivel ebben az évben 2× esett ki baleset miatt, de mindkettő igen nagy port vert fel, így már csak a sorozatos kisodódásnak kellett utánanézni, és jelölik hogy miként zárult a futam az adott versenyző számára, így ez nem volt nehéz, ...egyszer sem.
- ''A Nem tud vezetni és még paraszt is!''-ra annyit írtam hogy önmagát minősíti. (talán ez lehetett a kövezés)
Ezen túl csupán azt írtam hogy más is hibázik, pl. vki linkelte már:
Bővebben: link..meglepően hasonló szitu.
és hogy a versenyző-néző szimpátia nem feltétele annak hogy vki hogy teljesít a pályán.
Ha pedig úgy gondolod, hogy elvakult lennék, akkor nem, kedvelem Sato-t, de nem ő az első számú kedvenc...Nem is Monty, vagy Kimi, vagy MS.
Alapvetően a versenyzést szeretem, és talán Heidfeld az akire jobban figyelek.
Szal ha rám gondoltál, akkor sajnálom hogy kövezésnek érezted a vitát.
Egyébként ha egy élsorozat versenyzőjét parasztozzák egy fórumon, akkor nekem tök mindegy hogy ki a pilóta, ha egy mód van rá kiállok mellette. -
Motion_Blur
félisten
Egyébként ha vége lesz az idénynek akkor bezár a topik? Hogy szokott ez menni?

-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én erre megírtam a véleményem és persze meg is lettem kövezve!

Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,a lassú részeken is jól mentek,meg a topspeedjük is nagyon jó volt...
(csak poén)
Miután a Ferrari ''kiszállt a versenyből'' én azért szoritok hogy a Mclarené legyen a bajnoki cim!!

Ez egy kés a szívembe!

2M cache-el fog hasítani